неделя, 26 септември 2010 г.

Здравейте!
През изминалите 1-2 седмици не ми остана време много да творя. Но пък вече гордо мога да се похваля, че се дипломирах в петък и вече съм Магистър. :)))
Вчера имах още една много приятна изненада. Моето момченце вече има зъбче. :)

Все пак пускам няколко стари картички, които не съм показвала.



 Втората и третата картички ги правих по поръчка. За последната картичка единственото условие беше да има Маргаритка/ки. :)

сряда, 22 септември 2010 г.

петък, 10 септември 2010 г.

За Емо :)

Преди 1-2 месеца Деси беше в Русе и ми каза, че има няколко картички за мен по случай раждането на Емо. Много се зарадвах, но тъй като аз й се обадих да се видим малко инцидентно, тя не ги носеше в себе си в момента и се разбрахме следващият път, когато идва да ми ги даде. :)
Ето ги и тях:
от Дани



от Рени



от Деси



Благодаря ви от сърце, момичета, за прекрасните картички, пожелания и този толкова мил жест на внимание! Много ме трогнахте. :)

вторник, 7 септември 2010 г.

С благодарност...

Много време ми отне да направя тези 2 картички. Не че са нещо сложно, просто ми беше трудно да измисля какви да са точно, защото са предназначени за две дами, които също се занимават с ръчно правени картички. На 2 пъти сядах да правя картички за тях, но все нещо не ми харесваше как стават. Та така... ето все пак крайния резултат на последния ми опит. Мисля, че се получиха доста добре. Дано и притежателките им да си ги харесат. :)Надявам се, че вече са пристигнали при тях.


За Дани




Нана беше правила подобни цветя и много ми харесаха как изглеждат.

За Силвето

петък, 3 септември 2010 г.

Картички за мъж и за момченце :)

Преди няколко дни Рони беше писала колко е трудно да се измисли мъжка картичка. И наистина и аз се уверих в това.
Близък приятел ми поръча картичка за рожденния ден на бащата на приятелката си. Тя е в Америка, а баща й тук в България и искала нещо по-специялно. Първоначалната ми идея беше съвсем друга, но после ми изпратиха текста, който трябваше да сложа вътре и по него направих картичката. Реших, че най- подходящата картинка ще е баща и дъщеря.
Снимките са правени на лампа и за това не са много качествени, но сутринта трябваше бързо да я дам и нямаше кога да правя по-хубави.
С нея ще участвам в Sir Stampalot Challenge-All Distressed




Тази картичка я правих за един малък рожденник. Веднага си признавам, че бях видяла подобно влакче в една картичка на Ади. Надявам се да не ми се сърди, че сиоткраднах идеята. :)




Във вторник спечелих комплект печати Honey & Hugs от анкетата на Hobbisimo и вчера пристигнаха при мен.Много са сладурски. В най- скоро време мисля да ги използвам. Благодаря Hobbisimo! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails