събота, 14 май 2011 г.

...

Трябваше да направя сватбена картичка, но ми се искаше да не е съвсем стандартна. От доста време се канех да направя плик, само си търсех повод. Бях си харесала друг модел, но като го нагънах ми се стори много малък и след няколко сгъвания и разгъвания се появи това:




Crafty Creations -Anthying Goes
Timeless Tuesday Challenge-Anything Goes
Bunny Zoe's Crafts-Lace

Когато реша, че картичката ще е шита много ме е яд, че нямам машина. Направо се чудя вече къде да освободя малко място у дома и да си примъкна машината на майка ми, която така и така си стои неизползвана в детската стая, превърната от мен в склад. След сватбата занесохме някой от подаръците, които в момента не ползваме там и често пренасям дрехи на Емо, които вече са му малки и така се натрупаха кашони и кашончета. Но аз се отплеснах...Та за шевната машина-на майка ми е доста голяма и шумна. Оглеждах за по-малки машини, но като се замисля хич не си заслужава инвестицията, като се има в предвид, че ще е само за картички.  :) 

Е, да не ви отегчавам повече с моите писаници. Само за финал ще ви покажа кутийките на моите скромни подаръчета от играта Pay It Forward. Те вече пътуват към своите получателки и се надявам съвсем скоро да са при тях. :)


6 коментара:

Miss Emerald каза...

Маги, чудесна идея за нестандартна сватбена картичка, в твоя случай плик! И цветовете, и детайлите са страхотни!

Маги каза...

:) Miss Emerald, много ти благодаря! Само да допълня, че идеята на сгъване на плика не е моя. В интернет има много схеми за пликове и го бях видяла някъде. :)

Nelka каза...

Картичката-пликче е разкошна, много ми харесаха рзпръснатите небрежно перлички.И кутийките са страхотни!

krechi каза...

Браво! Много красив плик за сватба си направила, картичката също е супер!

Nelly каза...

Много нежна работа, разкошна!

Анонимен каза...

Wow, this is really gorgeous!! Thanks for joining in the Crafty Creations challenge!
smiles,Deena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails