понеделник, 28 февруари 2011 г.

Candy

Вече повече от година и половина се занимавам с правенето на картички. За това време научих толкова нови техники и направих над 120 картички. :) Натрупах и доста материали и сигурно ще се съгласите с мен, че те никога не са ни достатъчни. :) Често другото ми хоби-пазаруването, надделява и вече нямам място къде да си събирам нещата. :) А като се сетя само, че първия ми опит за картичка беше само с бял картон и няколко мъниста, дори лепилото, което бях използвала не беше подходящо.
Освен това днес блога ми навършва 1 годинка. За това време създадох много нови виртуални приятелства. Имам 95 последователи, което надминава и най-смелите ми очаквания. :) Благодаря на всички, които посещават моето местенце! Вашите коментари ме карат да се усмихвам и да продължавам да творя.
Та така, за да отпразнувам символично моят малък празник реших да дам една награда на някой от моите последователи. 

Ето и наградата:



Tim Holtz idea-ology mini mask - regal
Tim Holtz idea-ology fragments - charms
Tim Holtz idea-ology corners
Inkessentials crackle accents mini
Versacolor пигментно мастило оранжево
6 топлийки
Кристални сърца
Кристални кръстчета
Yhm глитер сърчица и гълъбчета
5 ръчно направени /от мен :)/ цветя от сатен
Цветя

Всичко, което трябва да направите е:
1. Да станете мой последовател /ако вече не сте/;
2. да ми оставите коментар под тази публикация.
Можете да ми напишете всичко и какво харесвате и какво не в нещата ми, да ми дадете съвет какво да променя или подобря. :)
На 21.03.2011 с помощта на Random Generator ще изтегля печелившия.

Успех на всички!





неделя, 27 февруари 2011 г.

Coffee and Cream

Съвсем скоро се сдобих с дигитални печатчета на Sugar Nellie и много ми се искаше да използвам някое. Оказаха се много лесни за оцветяване, заради светлосенките предполагам. :)



Картичката е правена по скеча на  Claudia за предизвикателството на Friday Sketchers-Sketch 143.


Simon Says Stamps Challenge-Coffee and Cream

Stamp Something challenge-Something with flowers

Bunny Zoe's Crafts-Spring...Flowers Everywhere

вторник, 22 февруари 2011 г.

8-ми март

Въпреки, че съм от хората, които правят повечето неща в последния момент, тази година започнах да се подготвям от рано за предстоящите празници. :) Много исках нещо по-различно за майка ми и свекърва ми за 8-ми март. От доста време бях обещала на мама да й направя книгоразделител, но нещо вдъхновението ми в тази насока все липсваше. И тъй като вече не исках да отлагам, сметнах, че празника е идеалния момент. Реших все пак, че само по един книгоразделител е твърде малко и като преразглеждах блоговете видях отново сладките книжлета-ключодържатели на Нана. Когато ги видях за първи път ми се сториха много трудни и въпреки че си бях запазила страничката с обяснение как се правят, смятах че няма да се справя. Първия ми опит беше пълен провал. Втория стана малко по-добре, но и той замина в боклука.
Това е третата книжка, която виси на моите ключове:

Има недостатъци, но си е моя и аз много си я харесвам. :)

А ето и накрая подаръците -за мама:



Simon Says Stamp and Show -Some Stripes

За свекърва ми:





П.П. Тъй като Te4eto попита-висулките на ключодържателите са направени с Tim Holtz idea-ology fragments - charms. Ето клипче как се поставят. :)

петък, 18 февруари 2011 г.

Нежно

Привет!
В последно време се захващам  да правя картички без картинки. Сигурно защото още не съм много добра в оцветяването, не знам?! Забелязах, че именно направата на такива картички ми доставя по- голямо удоволствие. Дори в момента на бюрото ми стоят  недовършени още три такива. :)
Е, ето какво имам в предвид:






сряда, 16 февруари 2011 г.

Минималистично

Месец март наближава и се задава вълна от рождени дни на мои близки. В последните няколко години, за съжаление, повечето рожденници ги поздравявам само по телефона защото работят в чужбина. 
Това са картичките за първите 2-ма-леля и чичо и другата седмица ще отлетят за Испания. Няма да е трудно да се досетите коя за кого е. :)




Все още ми е  доста трудно да измислям картички за мъже. Моят мъж каза, че нещо и липсвало, но аз не открих какво. 
И тъй като за направата на тези картички ми дойде вдъхновението от предизвикателството на Тони ги включвам там. :)

вторник, 15 февруари 2011 г.

Честит празник!

Хах, с няколко минути закъснение честит празник на всички, кой каквото празнува! :)
Ние с моя мъж си отпразнувахме и двата празника, но в събота.
Тази година той ще получи две картички за празника. :) Казвам ще защото съвсем скоро очаквам да получа подаръка от Ани.
А ето  това е картичката, която аз му направих:


петък, 11 февруари 2011 г.

Червено

Една съвсем семпла и бърза картичка. Исках да си изпробвам новите цветя и хартии. На мен много ми харесва как се получи, въпреки че не е нищо особено. :)


Cupcake Craft Challenges-Seeing Red

Craft Your Days Away-Photo Inspiration

Валентинка

С голямо съжаление си признавам, че имам само този печат на Whiff Of Joy , но сигурно скоро ще поправя този си пропуск. :)







Simon Says Stamp And Show-Some Embossing

Whiff of Joy challenge-Love is in the Air!

CCH 53-Lots of Love

четвъртък, 3 февруари 2011 г.

По скеч

Много исках да направя такава картичка. Потърсих си дигитален печат на ключ, но не намерих. Опитах се да си направя, но резултата беше два порязани пръста. Накрая си намерих тази снимка в нета и реших, че е идеална. :)
 Използвах скеча на Sasya Sketches


 

Sasya Sketches-ss48

Simon Says Stamps Challenge-Love is in air

Simon Says Stamp And Show-Some Love

сряда, 2 февруари 2011 г.

Цветя от сатен 2

Вчера най-после ми дойде поръчката с дълго търсения  крафт картон. Добре, че Тони ми каза как се казва и случайно попаднах на един коментар на Нана от къде да си го купя. Благодаря и на двете! :)
Разбира се, трябваше веднага да го изпробвам. :) Е, не точно веднага, но щом приспах Емо запретнах ръкави. Една съвсем семпла картичка с ръчно направено цвете от сатен, отново в моето любимо съчетание на цветове. ;) Бях подготвила друго цвете, но то бе твърде обемно и стърчеше прекалено много, та се наложи да направя друго. Такова цвете не бях правила до сега и мисля, че се получи ефектно.



С тази картичка ми се иска да поздравя по случай 1-та годинка  Crazy Challenge-Happy Birthday To Us .  И да им пожелая много нови и интересни предизвикателства и много участници. :)Но ако сметнат, че не е подходяща да я изтрият. :)


Така и така съм хванала тези цветове :) да ви покажа и един албум, които си направих наскоро. Всъщност това е папка А5 облечена в хартия. Като за първи опит се получи долу-горе добре. 


Благодаря, че се отбихте! Хубав ден! :)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails