неделя, 31 юли 2011 г.

Creative Inspirations DT №65-SUMMERTIME

Време е за новото предизвикателство на Creative Inspirations.  Новата тема е Summertime или с други думи в следващите две седмици можете да се включите с картичка или проект на лятна тема.
Има и чудесна награда, осигурена от  Little Clare Designs.
Е, време е да ви покажа моята картичка за вдъхновение. Правих я за рождения ден на една малка принцеска. Задачата беше да има момиченце-закачливо, игриво и да е с руса коса. Мисля, че се справих.
Това сладко копченце беше в комплект с още сладки копченца подарък от Нети. 

Bunny Zoe's Crafts-Fun in the Sun! 
Stamp Somethin- Summer Fun  
CYDA Challenge #25 -Summertime 
Our Creative Corner-Red and Aqua Color Challenge
Mo's Digital Challenge-Something Sweet

събота, 30 юли 2011 г.

Коледа започва от юли

Снощи гледах репортаж за магазините в Англия, които започнали от сега да продават коледна украса, та си казах, че няма да е зле и аз да се подготвя от рано. Миналата година исках да изпратя картички на толкова много хора и въпреки че доста се потрудих, не ми стигнаха физическите възможности да направя картички за всички.
Картичката е доста семпла. Исках картинката да изпъква, защото тези Sassy-та са ми ужасно сладки. Оцветяването, макар да не е върха на сладоледа, но все пак мисля стана доста сполучливо, ми отне повече време, от колкото очаквах.




Хобисимо-Седмица 2

вторник, 19 юли 2011 г.

...Ще ядем, ще ядем вкусна торта със крем...

Въпреки, че все още се уча да оцветявам, започнах вече по-уверено да използвам картинки за картичките си. Дори все по-рядко ми се налага да оцветявам повече от 1 картинка, за да постигна добър резултат. Разбира се има още какво да се желае.
Съвсем наскоро ми дойдоха няколко печата на Sugar Nellie и много исках да ги използвам, но събота и неделя не стигнах до тях. Е, снощи дойде реда на единия.
Използвах скеча на  The Sugar Bowl


От всички снимки, които направих само на тази се вижда, уж, че съм използвала перфектни перли.

The Sugar Bowl-Challenge 64

понеделник, 18 юли 2011 г.

Момиченцето с балоните

Тази картичка я направих за рождения ден на една малка сладурана. Много му се радвам на този печат на Мо и отдавна исках да го използвам. Май този път снимките ще са повече от писанията. :)

Ще я включа в следните предизвикателства:
Хобисимо-Седмица 1
Simon Says Challenge-Anything Goes
Двете Елши-Пънч мания
Cute Card Thursday challenge-Going Round in Circles

неделя, 17 юли 2011 г.

Creative Inspirations DT №64 - Christmas In July

Малко закъснях с днешната публикация, но така се бях отдала на мързелуване във вилата на едни приятели до басейна, че направо не ми се прибираше. :) Починах си хубаво, дори успях да изгоря малко.
Така, днес ще ви представя моята първа картичка като част от новия екип на Creative Inspirations. Новата тема е Christmas In July . Ето моето вдъхновение.


Спонсор на новото предизвикателство е:
За шевовете на картичката използвах шевната машина, която взех от мама и мисля, че се справих прилично с тях.
Е, надявам се новата тема да внесе малко прохлада в летните жеги и ще се радвам да ви видя сред участниците в предизвикателството. :)

Предизвикателства, в които ще се включа: 
Simon Says Stamp and Show Some Stitching - Faux or Otherwisе
Stamp Something-Christmas in July 
Stamping With Dragon-Christmas in July 
Simon Says Challenge-Anything Goes

вторник, 12 юли 2011 г.

Морско

Най-после довърших морската картичка за предизвикателството на Елшите. Не че беше нещо сложно, но като се захванеш с няколко неща на веднъж е трудно да завършиш всичко по едно и също време. 


Това е първия ми опит за оцветяване върху крафт картон. Използвах акварелни моливи и не се получи така хубаво както с Prismacolor. За Облаците използвах тебеширено мастило.


Двете Елши-Морското предизвикателство
Sketch Saturday-Week 163
Crazy Challenge-Summertime
Cup Cake Craft Challenges-Your Favourite Cupcake Challenges-36. Summer

неделя, 10 юли 2011 г.

...

Ето ме за втори път днес. Просто нямам спиране. :) Няма много за казване за тази картичка. Имах отдавна бледа идея за нея, но не беше избистрена достатъчно добре. Днес стана някак от самосебе си.
Цветето е ръчно изработено от Нана.


И не мога да не се похваля, че вече си имам шевна машина. Взех тази на мама. Довечра ще я разучавам. Много съм скарана със шиенето, стискайте палци да се справя. :)
Тази картичка отива в предизвикателството на Simon Says Stamp and Show- Flourish

Henry in Love

Привет! :)
Тези дни съм много продуктивна просто. Така съм се развихрила и разхвърляла, че на моменти изобщо не откривам дребни елементи, които съм си подготвила за дадена картичка. И всичко правя толкова хаотично. Започнала съм няколко картички и ту хващам да оцветявам картинка за едната, ту режа хартии за друга...
Да си призная направо не мога да повярвам как ме промени семейния живот. Станала съм такава домошарка. Мъжа ми и 2-та почивни дни е на работа и аз ги използвам за да остана сама със себе си у дома. Единственото ми излизане вчера бе до магазина. То не че в 40 градуса бих желала да съм по улиците.
Но аз много се отплеснах. Ето днешната ми картичка:


Много му се радвам на този сладък Хенри. Има още няколко печата с него, които са ми любими.
Направих картичката по скеча на CLP Challenge


Ще я участвам с нея в следните предизвикателства:

Прасковено

Както писах в предната си публикация, в последно време правя доста сватбени пликове. Повечето от тях не съм ги снимала.Този, които ще ви покажа сега, обаче, много си го харесвам и просто нямаше как да не го споделя тук.


Голямата роза я направих по този урок.

Още една картичка в прасковено с ръчно изработени цветя.


 Тази картичка ще я включа в:
Charisma Cardz Challenges-All about flowers

От вчера вечерта Емо е при баба си и дядо си и така съм се развихрила, че по пода и на кухненската маса има кутии и кутийчици. :) Утре ще трябва да внеса ред преди да го приберем. Сега погледнах, че е станало време за сън. Лека и мека от мен! :)

сряда, 6 юли 2011 г.

Бебешко

Повече от месец не бях правила бебешка картичка. Голям пропуск като се има в предвид, че ми е много любима тема. :) Но в сезона на сватбите правя главно сватбени картички и пликове. Разнообразявам по малко, разбира се. Едно и също нещо омръзва. 




След поредния шев на ръка, вече много сериозно се замислих да взема машината на мама, която тя така и така не използва от години. Сега се чудя какво да разчистя за да й намеря място. Съпруга ми няма да реагира много топло на поредната вещ, при това с по-големи габарити, която примъквам у дома. Добре, че не настоях да вземем велоергометъра ми от нашите, че вече съвсем ще ме изгони. :D

Ще я включа в следните предизвикателства:

вторник, 5 юли 2011 г.

Ден на приятни емоции :)

Днес беше един ден изпълнен с приятни емоции свързани с хобито ми. Първо днес излезе новата публикация за ежемесечната рубрика на  Картичкофуриите- Картичкофурии представя..., където този месец гостувам. Повече за мен  можете да прочетете тук.

Втората новина е, че съм избрана в дизайнерския екип на Creative Inspirations Challenges. Много съм щастлива. За втори път се престраших да се пробвам в надпревара за DT и ето че късмета бе на моя страна този път. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails