понеделник, 28 ноември 2011 г.

ss90+bonus26

Ей ме на с още една публикация за днес и нова премяна на блога. :)
Ето и картичката, която правих за същата поръчка от предната публикация. Първоначалната идея беше да е в розово и сиво, но като се разрових за хартии видях тази и замених сивото с кафяво. :)



Правих картичката по скеча на Sasya Sketches.


Кафявите розички всъщност бяха бели. Минах ги с малко дистрес мастило Vintage Photo и после ги напръсках с Glimmer Mist "Old Lace" .
Нескромно ще си призная, че крайния резултат много ми хареса. А на вас харесва ли ви? :)

Sasya Sketches-ss90+bonus26

Така се вдъхнових, че взех, че направих картичка и по бонус скеча.

Освен това тази картичка е вдъхновена и от седмица № 9 от таговете на Линда- цифрите  25. Специални благодарности на Валя за цифрите! :)
И тази картичка отива при:

Кутийка

Малко разнообразие от коледните картички. Имах поръчка за картичка за юбилей. Реших, освен картичката, да направя и една кутийка, за да има поръчителката избор. Не ме насочиха за цветове и аз се ориентирах към една от любимите ми цветови комбинации.




Simon Says.....Tag You're It !
Мър-мяу-Забавлятелство Първо:"Женско Царство"

петък, 25 ноември 2011 г.

Елхички и аромат на канела :)

Ако знаете колко приятен аромат се носи от моето бюро. Мммм.... на току-що изпечени бисквитки. Обаче да не си помислите, че съм започнала вече и с коледните сладки. :) Аромата на канела се носи от ето тази сладка чаровница, която ми е от Гери.


Много ти благодаря, мила! Изобщо не очаквах и изненадата беше страшно приятна. Емо я фиксира за кратко докато я показвах на съпруга ми, но бързо я сложих на възможно най-високото място на бюрото ми. Като нищо щеше да си я хапне. :D

И сега да покажа нещо, което правих специално за нейното предизвикателство. Извинете моите опити за рими. ;) 

Изработена с любов и много старание,
за Гери,
откликвам аз на нейното желание.
Елхички цели трички й направих
и за да не са самички
снежинки им добавих. :)


Снимките ми станаха доста кофти. Едната ми лампа свети вече слабо, май е време за смяна.

Дани се зачуди кога имам време да творя и аз веднага отговарям. :) Детето вече спи доста по-спокойно вечер, а и си ляга рано. Аз пък съм нощна птица и напоследък ми стигат 4-5 часа сън. Та така... :)

сряда, 23 ноември 2011 г.

Скъпи Дядо Коледа...

Писахте ли вече писмо на Дядо Коледа? Направете го бързо, за да има време да стигне до него, а той от своя страна да подготви за вас желаните подаръци. :)


Отива в следните предизвикателства:

С тази сладка девойка, няма как да не отиде и в
А с елхичките по панталонките й и тагчето я изпращам в предизвикателството на Гери при 

Мисля, че следващата картичка ми е любима от направените коледни до тук. :) Дано и на вас ви хареса.



Тази картичка ще включа в :

Quixotic Paperie-Sketch Challenge 2
Двете Елши-Easel Коледна картичка
Simon Says Stamp and Show-Some Tickets
Mo's Digital Pencil - Winter

вторник, 22 ноември 2011 г.

Цвете хармоника

Продължавам с вдъхновените от Линда картички. Аз ги започнах доста хаотично. :) Сега е ред на седмица № 1. Днешната картичка е вдъхновена от нейното цвете хармоника и надписа Весела Коледа.



12 Tags of Christmas- Funkie Junkie Style
Paper Sundaes-Beautiful Bows

И така и така съм на коледна вълна, не че ме е пускала от октомври насам, :) да ви покажа още няколко картички по темата.



петък, 18 ноември 2011 г.

Ретро Коледа

Тази картичка я правих по скеча от миналата седмица на Sugar Bowl , но докато се наканя да я снимам, то предизвикателството свършило. Опитах се да й направя ретро излъчване. Картинката не стана така добре оцветена, както ми се изкаше. Напоследък нещо не ми върви с оцветяването. :(


Anonyme Scrappere-Vintage Stil
Deep Ocean Challengeblog-Vintage
Craft Your Days Away-Embellishment Bingo /Using Lace, Charm & Gems/

понеделник, 14 ноември 2011 г.

Linda's 12 Tags of Christmas

Две много семпли коледни картички вдъхновени от коледните тагове на Линда.
Първата е за седмица № 4:

Вдъхновиха ме снежинките за фон и елена.

Втората картичка е за седмица № 6:

Тук ме вдъхнови ангела.

Let's Ink It Up-Show us your Favourite Technique-Embossing

неделя, 13 ноември 2011 г.

Стойка за бижута

Предизвикателството на Кали в Двете Елши определено много ме вдъхнови. И как иначе при толкова прекрасни проекти на дизайнерите. Както ще забележите, най-голямо вдъхновение почерпих от авторката на предизвикателстовото. Като видях нейното творение, реших и аз да направя стойка за едни обици, които си правих преди няколко седмици. Все забравях да ги снимам. Моя манекен е доста далеч от нейното изящество и съвършенство, но аз доста си поиграх да навивам телта и ми харесва как се получи.



събота, 12 ноември 2011 г.

От чекмеджето на мама

Първо искам да благодаря, на всички за милите коментари за статията във вестника. Много мило ми стана. Благодаря ви от сърце! :)

От известно време разглеждам различни цветя от ципове. Сетих се, че мама има много, в различни цветове в едно чекмедже и й исках малко за проба. Толкова ми харесаха как стават, че тя ми даде и останалите. :) Снимките станаха ужасни, за което се извинявам. :( Това е най-доброто, което излезе след многобройни, неуспешни и ужасни кадри.
Няколко брошки:


 Фибички


Един комплект брошка и фиба за моя приятелка и дъщеричката й. :)


И като съм почнала да показвам брошки и един нов модел от филц :)


Усмихнат ден! :)

четвъртък, 10 ноември 2011 г.

На гости на в-к Форум :)

Много съм щастлива и бързам да ви се похваля. Днес излезе статия за мен в един регонален седмичник "Форум". Благодаря на репортерката Лилия Рачева за чудесната статия, която е написала за мен! :)


...

През последните дни правя само брошки за коледните базари и съм зарязала правенето на картички. Тези 2 картички ги правих преди няколко седмици. Първата е за златна сватба, а втората по поръчка на моята маникюристка за рождения ден на сина й.




За вдъхновение на този мъжки портфейл използвах картичка на Agnieszka.

събота, 5 ноември 2011 г.

Една мечта

Едва ли би ви хрумнало като погледнете картичката в днешната ми публикация, че това е картичка за рожден ден. Всъщност това е една по-специална картичка за мен, защото я направих за съпруга ми. Малко закъснях с изработката й, успях да я довърша след като мина празника, но важното е, че вече му я подарих. 
Обичам, когато има по-дълбок смисъл в картичките. Тази е точно такава. И въпреки, че изглежда, че тя е за нов дом, тя по-скоро е направена за една мечта, която му пожелавам да сбъдне- да ни направи дом, заедно да го създадем. 


Панделката я  боядисах с дистрес мастило Старинна снимка. Отначало използвах ръкавици, след изсушаването ми изглеждаше много светла и преди да се усетя, че не съм си сложила ръкавиците аз вече мацах с мастило отново. :)


Картичката ще включа в:


И ако се чудите какво точно ме е вдъхновило, отговарям веднага- гледката. Подобна гледка виждам от нашата бъдеща къща, седнала на люлката на верандата, с чаша чай в ръка. :) Ех, размечтах се...

петък, 4 ноември 2011 г.

Френски шик

От колко време ги исках само тези печати на My Minds Eye. Когато пристигнаха, веднага използвах пеперудката за картичката за мама. А съвсем скоро и свекърва ми беше рожденичка и бях запланувала да използвам манекена от същата колекция. Понякога, когато разглеждам блокче с хартии, които съм си купила се чудя за какво бих използвала някой от листите. Този с манекенките  и кройките  на October Afternoon не му намирах никакво приложение, но се оказа много подходящ за идеята, която имах. Свекърва ми много си я хареса.

Направих й и една брошка:



Картичката отива в няколко предизвикателства:
Мър-Мяу-Женско царство
Предизвикателството на Тони-Рожден ден
Stampavie and more-Anything Goes

:) Колко хубаво, вече имам 200 публикации и 170 почитатели! :) Благодаря навсички ви, особено много, на тези които оставят коментари! Усмихнат ден! :)

вторник, 1 ноември 2011 г.

Картичко-тагове комплект 2

Честит ден на народните будители!


От няколко седмици често разглеждам тук и се радвам на красотите, които показва Линда. Тя прави едно предизвикателство в нейния блог, всяка седмица публикува един коледен таг, от които можем да черпим вдъхновение и да се включим в нейната игра. И въпреки че не знам дали ще успея да се включа във всички седмици, реших да покажа какво ме вдъхнови за направата на тези картичко-тагове.
Първото ми вдъхновение е от седмица 7. Това е тагът на Линда:


Вдъхнови ме клончето от велпапе. Харесвам използването на велпапе в различни проекти, но аз така и не бях слагала на никой от моите. Използвах един кашон, който не помня вече от какво ми беше останал, но грижливо си го пазех. :)


Цветя от филц

Съвсем наскоро си купих филц. Много исках да се опитам да направя някое цвете с този материал.  Открих, че с него се работи много лесно и приятно. Това са първите ми опити.

 
Първото цвете, което направих е  по това уроче на Вели. Става много лесно и бързо. :)

 Един комплет фибички и една малка брошка.

Тези фибички не са с филц, а с плат останал след скъсяване на една моя лятна рокля. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails