събота, 19 май 2012 г.

Предсватбена треска

Случвало ли ви се е да се опитвате толкова много да направите нещо перфектно, да го правите внимателно и с голямо желание..., но да не ви се получава. Заобиколена от чифт объркани корици, изрезки и смачкани листи, които или бяха пробити неправилно, или се беше размазало мастилото, ми идваше да захвърля всичко. Може би всичко това се случи, защото бях доста неуверена, че ще се справя с поставената ми от Нари задача-сватбен албум.






Дълго време се чудех как да го наглася отвътре. Вили ми предложи страхотна идея страниците да са разделени с паус, на който да има отпечатани сонети от Шекспир. Аз не се ограничих само с него. Разрових се доста из сайтове с любовна лирика, припомних си някой забравени стихове, прочетох нови и заложих на разнообразието от български и чужди автори. В крайна сметка съм доволна от резултата, но да си призная едва ли ще повторя скоро.



Разбира се има и картичка за пожелания.


That Craft Place-Monochromatic
Simon Says....Clean & Simple!

Снимките се оказаха не по-малко предизвикателство. Направих сигурно около 100 на различни фонове, докато изкарам нещо прилично.


Ами това е. Мога да пожелая на младоженците една прекрасна сватба, която в момента тече и щастлив и дълъг семеен живот!

21 коментара:

arcadia каза...

Маги, вълшебен е! Не мога да опиша колко ми харесва! Надявам се, че няма да спазиш заканата си и скоро ще ни покажеш ново подобно творение!

Dani каза...

Не може би, а 90 на 100 в неувереността е причината. Имала съм такива моменти и за това те разбирам напълно. Ти си знаеш през какво си минала, но искам да те уверя - резултата е зашеметяващ. Изпипано от всякъде. Като почнеш от цвета на корицата, ъгълчетата на страничките, украсата - всичко е перфектно. Много интересна идея да разделиш страниците на албума със любовна поезия. Картичката също е много нежна.

Поли каза...

Да се чуди човек как можеш да си неуверена!!! Страхотен е! И сега ако споделиш от къде взе бели спирали и ъгълчета за кориците....златна ще си :-)

Маги каза...

:) Благодаря ви!
Поли, белите спирали са от Грета, а ъгълчетата са на Tim Holtz
http://www.simonsaysstamp.com/servlet/the-15700/tim-holtz-ideaology-corners/Detail

vilini каза...

ПРЕКРАСЕН!!!!! Огромната работата си е заслужавала.
P.S.Колко е хубаво да имаш под ръка приятел , я за съвет, я за идейка или дори само за две три сладки приказки....

VioletCloudlet каза...

Маги... за мен ти си учебник ( знаеш си го). Ентусиазмът и търпението които носиш в себе си са достатъчни да съм категорична дори преди да се захванеш с нещо, че резултата ще е умопомрачителен. Дали да не направя сватба, че да ми направиш и албум към нея ;)

Addii каза...

Резултата е чудесен Маги!Идеята за пауса с любовната лирика е прекрасен.

Ivolina каза...

Вълшебен комплект си изработила, Маги. Всичко е толкова красиво и елегантно.

Анонимен каза...

Маги, много са красиви, просто нямам думи да опиша мислите и емоциите, които събудиха у мен. Всичко се е получило сватбено и стилно :-)

Диляна каза...

Толкова е изящен албума, че ми останаха очите в него. Стилен, изчистен, абсолютно сватбен :-) Идеята със стихотворенията е прекрасна! Сигурна съм, че и когато се напълни със снимки, албумът ще стане още по-хубав :-)

kami_bonbona каза...

Справила си повече от чудесно с тази задача. Поздрави Маги, разкошен е!

Plamnito каза...

Поздравления! Повече от прекрасно е, Маги!

Miss Emerald каза...

Маги, зашеметяваща изработка! Опитвам се да си представя през какво си преминала, имала съм един-два подобни моменти и не е никак приятно! Но в крайна сметка си се справила и си създала един уникален албум в комплект със страхотна картичка! А идеята с пауса и сонетите е просто повече от великолепна и прекрасна! Сега дерзаай!

Green-Eyed Girl каза...

Маги, доста си поиграла, но резултатът е прелестен. Сигурна съм, че младоженците ще останат изключително доволни от албума си :)

Heather каза...

Such a beautiful album, stunning details and so classy.......your maHugs
Heather xx
Thanks so much to join us with the Simon Says Stamp challenge.tching card is gorgeou

Lorraine A каза...

Gorgeous card and album !! absolutely stunning and so stylish ! :-)

thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge :-)
luv
Lols x x x

Vili M. каза...

Маги, прекрасен албум и прекрасна картичка. А обърканите корици и неправилно пробитите листи са и мой специалитет. След 3-ия, 4-ия опит нещата стават ОК. Не се отказвай, твориш такива красоти :)

Чудесийки от хартийки каза...

Много е красив! Сигурна съм, че младоженците с кеф ще си го ползват! Определено си струва си усилията :) Продължавай и не се отказвай!

Melissa Bove каза...

Such a gorgeous wedding album! So very elegant!!

Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Challenge Blog!

Hugs...
Melissa

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Маги, албумът и картичката ти са истинско вълшебство..Невероятна чистота, красота и всеки от детайлите е обмислен чудесно и изпипан до съвършенство. Струвал си е труда..

Unknown каза...

За първи път попадам в твоя блог! И направо нямам думи, албума е уникален, толкова нежен!
Страхотни красоти! Поздравления!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails