понеделник, 30 януари 2012 г.

Love is in the Air

В тези мразовити дни ми е доста мързеливо. Бюрото ми все по-рядко е в хаос. Дори в момента е толкава подредено, че чак е необичайно за мен. :)
Днес наминавам да покажа една бърза валентинка. Още по Коледа исках да направя нещо с печата за пощенска картичка, но не ми дойде никаква идея с него.


петък, 27 януари 2012 г.

Всичко е любов

Oткривам сезона на валентинките. :) Признавам, че не бях настроена никак на тази вълна, но Вили ме провокира с нейното предизвикателство. :) Аз съм си романтичка и макар Св. Валентин да не е типично наш празник, именно с него свързвам 14-ти февруари. Е, това не е много трудно след като на всяка витрина виждаш сърчица... :) 
Но пък на мен този ден ми носи и един особен сантимент, първият 14-ти февруари официално като семейство със съпруга ми бяхме във въздуха :), летейки към Италия за едно прекрасно сватбено пътешествие.  ♥ ♥ ♥
Е, стига толкова приказки, нека ви покажа моята многопластова валентинка. :)




Ще я включа в:
Whiff of Joy Challenge-Love is in the Air


Искам да се похваля какво получих вчера от Ивето. Благодаря ти от сърце, мила! Както и на нея казах тази година не смогнах да си направя календар и този чудесен подарък ми  дойде тъкмо на време. :)




четвъртък, 26 януари 2012 г.

Аз мога сам :)

Малките деца са много сладки, когато се опитват да бъдат самостоятелни и да помагат за нещо. Моят син, който е на 1 г. и 9 м., редовно иска да ми помага с простирането, например. :) 
Когато ми поръчаха картичка за първи рожден ден на момченце се сетих за този печат на Мо. :)





Sketch Saturday-Week 191
Мър-Мяу-Рожден ден
Simon Says......ANYTHING GOES
Mo's Digital Challenges-All My Favorite Things

вторник, 24 януари 2012 г.

Аксесоари

Привет креативни, дами и господа, ако има такива! :) Първо искам да ви благодаря за коментарите за комплекта, който правих за братовчедка ми. Направо не съм очаквала, че ще са толкова много. Благодаря ви, всеки коментар наистина значи много за мен!
Днес ще ви покажа два комплекта бижута и една брошка.
Отдавна исках да се опитам да направя такъв тип обеци. Разглеждах много блогове на креативни дами и най-после се реших. Все пак искам да спомена моите вдъхновителки - НелиСтаниславаWired 4 Style и Ирена.


И една много сладка идея за брошка-панделка, чиито урок може да видите тук

сряда, 18 януари 2012 г.

Картичкофурии на 2

Честит 2-ри рожден ден на Картичкофурии! Пожелавам на всички, които правят възможно блога да съществува здраве и вдъхновение! Следя с интерес рубриките и се радвам, че чрез тях опознах по-добре, макар и само виртуално, чудесни творци. И като на всеки рожден ден има и картичка. Тя е моят поздрав за Картичкофурии :)





сряда, 11 януари 2012 г.

Спи детенце

Тия дни боледуваме малко. Емо се разболя и аз прихванах от него. Той почти се оправи, а аз продължавам да съм с болно гърло и пресипнал глас, но като цяло вече се чувствам по-добре. Та днес докато спеше си нарязах хартийките за тази картичка и ги налепих вечерта. Много й се радвам, защото стана весела и закачлива. И тъй като не я правих за някое определено бебче, избрах цветове, които да подхождат и за момченце и за момиченце. :)



Simon Says.... NEW Something ....
Lili's little Fairies Challenge Blog-New Beginnings
Sweet Stamps-Hearts
Top Tip Tuesday-Anything Goes
Here Come the Boys-Sketch 18

събота, 7 януари 2012 г.

Цветно

Мама вчера имаше имен ден и просто нямаше как да не й спретна една картичка. :) Исках да е нещо свежо, ярко и цветно.
След като вчера нащраках ужасни снимки на картичките и в последствие установих, че съм разбутала настройките, трябваше някак да ги поправя. Нямаше как да ги снимам отново, защото вече бяха дадени, та се опитах поне да им махна малко шума. Ами, не че станаха прекрасни снимките след обработката, но поне не са толкова дразнещо на точици.



Мисля да я включа в януарското предизвикателство на Двете Елши, но ако преценят, че не се вписва могат да я махнат. :)

петък, 6 януари 2012 г.

Първата за 2012 :)

Стартирах картичкоправенето тази година с една малка картичка за рожден ден. Много исках да си използвам новия печат с Хенри. Сдобих се с него в края на миналата година, но покрай коледните картички, не успях да го използвам. Оцветяването не ми се получи много блестящо, може би защото толкова много исках да  използвам печата.


Simon Says Stamp and Show- Something Old ... Something New! /New - stamp with Henry, old - paper/
Paper Sundaes-Something Old, Something New / New - stamp with Henry, old - paper /
Whiff of Joy-Charms & Bling

Странно, като отворя снимката в отделен прозорец с браузъра ми я показва в много бледи и дори мътни цветове, а на компютъра не е така?!

сряда, 4 януари 2012 г.

Бижута

От известно време много ми харесва да си правя различни бижута, например за точно определен тоалет.  Тези 2 модела си ги направих с точно такава цел.





А това е кутийка с обици, които направих за една от най-близките ми приятелки, която имаше рожден ден след Коледа, но по стечение на обстоятелствата успях да й ги дам едва вчера.




неделя, 1 януари 2012 г.

Честита Нова Година!

Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи и се обичайте ! Радвайте се на малките неща, защото те правят живота ни по-смислен! Много усмивки и сбъднати мечти през 2012! :)))


И тази година няма да пропусна класацията на моите любими 5 картички на Деби.


Ето ги и тях:





..............................................................................................................................

И понеже през изминалата година правих и други неща освен картички, си направих и топ 5 на други мои творения.








LinkWithin

Related Posts with Thumbnails