петък, 31 август 2012 г.

...

Чували ли сте израза "Да си починем след почивката" ? Е, аз точно това направих. След много кратка семейна ваканция, реших да се отдам на нищо правене. Е, може би не съвсем нищо, но определено картичките останаха на заден план. Беше много разпускащо да помързелувам и май основно свободното си време го изкарах в гледане на филми.  :) 
Снощи, покрай поръчка за сватбени пликове ми се прииска да направя и една картичка. Като се замислих за печати на такава тематика, веднага се сетих за дигиталните сладури на WOJ.


Поиграх си малко за да създам 3D ефект на младоженците и колата.



понеделник, 27 август 2012 г.

Дигитални хартии с бухалчета

Тези хартии с бухльовци са последните две от импровизирания блог хоп, който организирахме с момичетата. Те са направени от Вили. Вярваме , че ще ви харесат и най-важното ще влязат в употреба за някой проект-било то картичка по повод наближаващия първи учебен ден, албум за вашето бебе, покана за някакво събитие... Първите две двойки хартии от показаните на обложката може да свалите като посетите Виолетовото Облаче и след това Made it in Home. Сега от прикачените файлове към статията вземете веселите бухалчета определени за читателите тук.
Ползотворна седмица и незабравяйте да споделите проекта , който сте изработили с нас.



петък, 24 август 2012 г.

Класика в черно и червено 2 с рози

След първия готварски тефтер в черно и червено, с мен се свърза приятелка на поръчителката. Тя също искаше готварски тефтер в тези цветове, но да е с рози. Смених няколко идеи, докато тефтера добие този вид.


Не знам до колко си личи черното дистрес мастило по краищата на дизайнерската хартия. Със същото мастило минах преди това и по краищата на основите на кориците за да не се вижда бяло.




сряда, 22 август 2012 г.

За любителите на велосипеди

Преди известно време с мен се свърза една дама, която искаше да й направя картичка за мъж, който обича да чете книги, велосипеди и футбол. Искаше да е като портмоне с две джобчета и в едното да е сложено картонче за пожелание, а в другото книгоразделител.


Избрах този модел с джобчета. Не бях го правила до сега, но ми се стори интересен, а и се хареса, което е много важно. :)


Ще я покажа в:

понеделник, 20 август 2012 г.

...

За едно по-усмихнато начало на новата седмица, моят любим мишок на WOJ. Картичката я правих за рождения ден на моят кръщелник. 


Семпла украса отвън, като за момченце и малко декорация вътре. Трябваше лентата със синята дизайнерска хартия под надписа също да е мината с дистрес мастило, но така ми се спеше вече, че се сетих едва, когато я залепих.



вторник, 14 август 2012 г.

За Morea

Тази публикация беше предвидена за неделя, но така и не стигнах до нея. Това са 2 тефтера съвсем различни по стил, но направени за 2-те сръчни дами от Morea. Не ги познавам лично, но се постарах да ги направя така, че да им подхождат. Надявам се да съм успяла. :) 





И тъй като знам, че и Изи  и Тони много обичат да четат им направих по един книгоразделител.



понеделник, 13 август 2012 г.

ATC

Какво представлява ATC или ARTIST TRADING CARD, можете да прочетете в  предизвикателството  на Валя
Аз използвах любимите си 2 техники-дистресинг и ембосинг. Цветовта комбинация също ми е много на сърце.


Simon Says Stamp and Show-Favorite Technique /distressing and embossing/

петък, 10 август 2012 г.

Калинка

Съвсем на скоро Вили беше пуснала публикация за нестандартните комбинации. Миналата седмица правих точно такава поръчка. Всъщност тя си беше съвсем стандартна. Картичка и кутийка за кръщене. Поръча ми ги една приятелка и каза, че към подаръка ще имало калинка, ако може и по картичката да има. Та аз не се сдържах и така се "роди" това.


Без ангелчета, без феи орисници и една доста смела комбинация на цветове за такъв повод.



Снимките не ми се получиха, но вече е дадена и нови не мога да направя.

вторник, 7 август 2012 г.

Опит за винтидж

Май стана твърде семпъл за винтидж тефтер, но пък ми се искаше да не е много обемист, за да е удобен за носене в чанта. Използвах дистрес мастило за краищата и хартиената дантела. Малко златна ембосинг пудра за да изпъкнат елементите. Приблизителните му размери са 14/12.5 см , което го прави много удобен за дамска чанта. :)




четвъртък, 2 август 2012 г.

Стилно с пеперуда

Като прочетох темата на Ем-"Картичка със стил", си представих нещо семпло, с цвете от плат и тук там няколко перли. :) Когато започнах да я правя, обаче изобщо не посегнах към платовете. Е, все пак си остана семплия дизайн и перличките. :)
Първата снимка малко синее и не ми се получи много добре. Снимах под различни ъгли, но все този син оттенък излиза. :(
Всъщност това е снимката след обработка на Дилянка и сега изглежда много по-добре. Благодаря ти, Диди!


Много ми хареса напоследък да слагам надписите вътре. Така хем има текст, на който не съм могла да му намеря местенце отпред, хем и вътре има украса.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails