петък, 28 септември 2012 г.

...

Наскоро се завърнах към миналогодишната си страст-аксесоари от ципове. Цветовото съчетание си е класика. Използвах за център навита розичка от филц.



И тъй като аз лично обичам да имам избор как да нося някой аксесоар, сложих метална основа, която позволява да се носи и като брошка и като шнола.



CMC#4 - Handmade Flowers / Ръчно изработени цветя
Simon Says ...... ANYTHING GOES

четвъртък, 27 септември 2012 г.

Черешката на тортата

Е, в моя случай на кексчето. :) 
Този тефтер вече вероятно е в слънчева Испания и надявам се се е харесал на получателката си. Държа да подчертая, черешката я направих сама. Хах, не че изработката на черешка от полимерна глина е много сложно нещо, но след неуспешните ми предни опити за разни други фигури съм особено доволна.





сряда, 19 септември 2012 г.

Отива си лятото, идва есента...

С малко носталгия към лятото, което си отива една морска картичка за едно бебче. Така си пожела поръчителката и аз разбира се с радост откликвам на желанията, стига да във възможностите ми. :)




И нещо за настъпващата есен, в по-бледи цветове...






понеделник, 17 септември 2012 г.

На добър час в 1-ви клас!

Преди няколко дни със сина ми наблюдавахме репетицията на знаменосците в близкото училище. За Емо беше нещо ново и интересно, а аз си спомних позабравени емоции от моите първи учебни дни...
Направих тази картичка за една първокласничка, по поръчка на нейните родители. Моето скромно пожелание за успех и малко подаръче е книгоразделителя в предният джоб на картичката.




                                              Успешна година на всички ученици!

Честит имен ден и на всички които носят красивите имена Вяра, Надежда, Любов и София!

Saturated Canary Challenge-....B's....  /blue, brown, book, bookmark /

четвъртък, 13 септември 2012 г.

Огледални картички

Такова творчество кипи у нас! На моето бюро са натрупани хартии, филц, ципове, лепила... Емо доволно реже до мен една рекламна брошура с къдравите ми ножички, които мислех да изхвърля. Нарязаните или накъсаните хартийки, каквото не успее да отреже се къса, се пускат още по-доволно на земята. :))) 
Наминавам на бързо да покажа 2 картички и  отивам да събирам хартийките от замята и на разходка. :) Правих ги за наближаващия първи учебен ден, за 2 първокласнички. По принцип не обичам да правя еднакви неща, но тъй като са за близначки нямаше как. Направих ги огледални, за да има макар и минимална разлика.



Имаше още една снимка, на която се виждаха 2-те картички изправени една до друга, но когато я отворих на лаптопа се оказа, че е по-зле и от тази.


сряда, 12 септември 2012 г.

Цветя и пеперуди

Един следобед си поиграх с полимерната глина. Открих, че моделирането не е за мен. Може би не съм достатъчно сръчна или нямам толкова търпение, а може би и двете. Факт е, че нищо от това, което пробвах-фигурки, цветя не ми се получи. Накрая реших, че все пак трябва да направя нещо от изваденото парче глина и се спрях на възможно най-елементарния и лесен вариант за цветя. И ето така любимите ми навити розички, този път от полимерна глина.


Втората картичка я правих просто така, защото ми се искаше да използвам този елемент на Светла.


Стана време да се приготвяме с Емо за разходка! Приятен ден от мен! 

петък, 7 септември 2012 г.

...

Тра-ла-ла, тра-ла-ла, с Хенри на рожден ден ела... :) 
Много усмивки и приятни емоции през почивните дни!




вторник, 4 септември 2012 г.

Албуми

Три албума по поръчка на една дама за кръщенетата на 3 момченца. Първият и вторият са с място за снимка. За две братчета са и реших, че за да не се карат е по-добре да са почти еднакви. Мислех да сложа имената им, но е по-добре майката да си реши кой на кое дете ще е, а защо пък не да не си изберат сами. :)






Мър-мяу-Боц от тук, боц от там...

И едно ангелче, което да закриля 3-то детенце. :) По крилцата и му има натрошено кадифе, но не се забелязва достатъчно на снимките.




Всичко снимах в 61-та минута преди да ги изпратя. В седмицата, която трябваше да ги завърша се оказа, че никъде няма от картона, който използвах за вътрешните страници на единия албум. Наложи се да търся друг вариант за останалите 2. Емо вдигна температура и разбира се си го оставих у дома. Малко под пара, но се справих. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails