събота, 30 март 2013 г.

Нежни цветове

Направих тази картичка за майката на приятелка. Използвах за вдъхновение едната от цветовите комбинации на Тони. Когато видях предложенията ѝ веднага ме грабна втората. Изключително свежа, нежна, романтична и пролетна.



четвъртък, 28 март 2013 г.

.....

Малкия Валко вече стана на 1 годинка. Картичката ми я поръча неговата кръстница. Отново имах пълна свобода на действие. Постарах се да е цветна и закачлива. Хареса се, както на кръстницата, така и на родителите на Валко. :)


сряда, 27 март 2013 г.

Цветно по бебешки

Направих тази картичка без определен повод. Исках да си използвам някой от новите печати на Lili Of The Valley. Сета е много сладък и макар че доста му се чудих преди да го взема, сега изобщо не съжалявам. Повечето печати ще са идеални за подаръка, който съм замислила да направя за новородения ми племенник. 
Мисля, че картичката сатана подходяща и за момиченце и за момченце.


Макар и зимата да се завърна, аз ви пожелавам един цветен и усмихнат ден! :)


понеделник, 25 март 2013 г.

Разходка с татко

Удовлетворението, когато някой ти каже "точно това си представях", е огромно. Не е лесно да пресъздадеш представите на някой друг. 
Тази картичка ми я поръча една дама за своя баща. Искаше картинка с момиченце и татко хванати за ръка. Печатът на Mo-Father and Daughter беше най-подходящ за целта. 


Сега като я гледам си мисля, че оставих панталона на таткото прекалено светъл. Идеята беше да е в светли цветове, но май не трябваше да са чак токова светли.

Предизвикателства:

сряда, 20 март 2013 г.

За близнаци

Оказа се, че не бях правила досега картичка за близнаци. Преди няколко месеца си взех едни нови печати на  Lili Of The Valley и веднага щом видях бебешките дрешки на простира ми изникна идея за подобна картичка. Бях си оцветила двете бодита, дори, но стояха доста време докато ги сложа на картичка.

четвъртък, 14 март 2013 г.

Закъсняла 8-мо мартенска

Трудно се организирам напоследък, изникват ми разни непредвидени неща и ангажименти. Записах се в картичкофурийската размяна почти в последния момент. Имах достатъчно време уж да направя картичка. Готови нямам, винаги правя персонална за моето късметче, но Емо миналата седмица се разболя и си се гледахме двамата. Не успях да измайсторя нещо навреме. Така моята картичка отпътува при Тони едва в петък и пристигна при нея след празника.
Искаше ми се картичката да е цветна, но да е по-различна от тези, които правя напоследък. Замислих се, че отдавна не съм правила картички само с цветя и цветни хартии. В началото, преди да си купя първите акварелни моливи, правех такива картички. 


Цветето е по урока на Вили. Тя така ме вдъхнови с тези нейни хризантеми, че скоро ще си направя цяла градинка. :)


А какво получих аз за 8-ми март от Елена, можете да видите тук.

вторник, 12 март 2013 г.

За фенките

Наскоро получих поръчка за картичка за дама, фенка на Bon Jovi. Малко се затрудних какво да вмъкна в картичката и се допитах до приятелка също голяма почитателка. Благодаря, Сончита, за насоката! :)


Картинката с мадамата свалих от тук, после добавих логото на групата.





Един поздрав от мен за добро утро :)


четвъртък, 7 март 2013 г.

...

Този печат на Мо съм го използвала вече няколко пъти, момиченцето е толкова очарователно, че няма как да ми омръзне. :) 


Направих роклята и балоните 3D.



Надписа сложих вътре, както често обичам да правя. Има си джобче, в което да се сложи паричен подарък и картонче за надписване на пожелание.


вторник, 5 март 2013 г.

Малкият художник

Сега децата май трудно се впечатляват, от картички например, особено момчетата. Тази картичка-плик я правих за един първокласник и тъй като е артистична натура, може би бъдещ художник, се надявам да й е обърнал внимание и да я е харесал.


Предизвикателства:
                                                        Simon Says .....Anything Goes

събота, 2 март 2013 г.

Нещо ново


Поводът за тази картичка е 30 годишен юбилей на дама, която не познавам. Аз лично посрещнах с голям ентусиазъм моя, но знам, че на някой жени тази възраст им действа малко депресиращо и стряскащо. Поради тази причина се постарах да е весела, цветна и не сложих цифри или надпис честит юбилей. Имах пълна свобода на действие. :) Използвах някой от най-новите си материали. Дизайнерските хартии са на My mind's eye взех си ги с намаление от един сайт и много се радвам, че го направих, защото блокчето ми хареса още повече на живо. Печата е на Stamping Bella. Аз просто съм влюбена в тази серия печати с прекрасни девойки, за съжаление съм ги виждала да се продават само в САЩ. Печата с надписа от вътрешната страна също ми е нов.


Комбинацията от оранжево, синьо и сиво много ми хареса. Стои нежно и свежо, непременно ще я повторя. :) Използвах скеча на Hobby Challenges. Сложих няколко малки цветенца, но не ми се искаше да я претрупвам, за да изпъква печата.



Предизвикателства:

петък, 1 март 2013 г.

Честита Баба Марта!

Това са моите мартенички тази година. Малко, но от сърце. :)




Моят не толкова успешен, колкото ми се искаше, първи опит с естествена вълна.


След вчерашната публикация се сетих, че точно вчера моя блог навършва цели 3 години. Как лети времето! :) Вчера беше и 400-та ми публикация... Благодаря Ви, че ме посещавате, оставяте коментари или само разглеждате! За мен са истинско удоволствие нещата, които правя и се радвам, че има с кого да ги споделям.

Честита Баба Марта! Бъдете здрави и засмени!

БАБА МАРТА БЪРЗАЛА
Йордан Стубел

Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:
Първом на гората – 
Да листят листата. 
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,
Косер хубавец.
После на градините – 
Да цъфтят гиргините
И латинки алени,
И божури шарени.
Ябълки да зреят, 
Круши да жълтеят.
А пък на дечицата
Върза на ръчицата
Мартенички чудни
Със ресни червени,
Да са ранобудни,
Да растат засмени.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails