четвъртък, 26 септември 2013 г.

...

Понякога ми се случва да започна 4-5 неща наведнъж. В един момент оставям някой проект да отлежи достатъчно дълго време, докато не ми дойде музата пак за него.
Голям ентусиазъм беше да си изпробвам новия печат на 
Stamping Bella, когато пристигна преди няколко месеца. Оцветих го, налепих перлички, приготвих си корици за кулинарен тефтер, но така и не го довърших. След като прилежно прибрах подготвените материали и старателно го подминавах толкова време, преди няколко дни реших, че най-после е време да го завърша. 






четвъртък, 19 септември 2013 г.

Нов дом

Домът е там, където е семейството, където има любов, топлина и уют. Точно като символ на любовта и сплотеността сложих две ключета. Различните шевове, са като различните характери на хората, някой криви /като моя милост/, но пък опитващи се да се нагодят. :)


Избрах една от любимите си цветови комбинации. Ключетата и ключалката ги минах с дистрес мастило-Vintage Photo. Крафт картона много си подхожда с хартиите на October Afternoon от блокчето Farmhouse.


Предизвикателства:

сряда, 18 септември 2013 г.

...

Не помня от кога не си бях правила нови бижута. Перлите и кристалчетата са Swarovski. Бях си ги купила много отдавна, точно с идеята да направя нещо за себе си. Трябваха ми подходящи обеци за представянето на една фото изложба, в която имах скромно участие и на бързо си направих тези.




сряда, 11 септември 2013 г.

За благодарност

Колко неусетно минава времето... Моето момче от следващата седмица тръгва на градина. Много исках да направя нещо, макар и дребно за да благодаря на госпожите и лелите, които се грижиха за него през изминалата година в яслата. Бях запланувала стилна картичка с рамка от бирен картон, но после се сетих за този сладък печат на Мо, който не съм използвала до сега и "завих" в съвсем различна посока. Цветни весели хартии, копченца и този усмихнат чаровник с букет цветя, много по-подходящи и усмихващи за повода.


Вътре оформих като рамка. От едната страна кратко благодарствено послание, а от другата моят усмихнат палавник, за да им напомня от кого е картичката. :)




Предизвикателства:

четвъртък, 5 септември 2013 г.

Албум за София

Много цветен албум за една малка чаровница, за която правих тези покани. Ако знаете от  кога си мечтаех да сложа пеперудки на някой бебешки албум, но нали все за момченца бях правила, та нямах тази възможност.
Албума е формат А4, по-голям от бебешките, които съм правила до момента. Макар първоначално да бях избрала червения цвят за основен, розовото в комбинация с кафяво ми се стори много по-добър вариант.



неделя, 1 септември 2013 г.

Лятна картичка

Есента вече напомня за себе си, но на мен не ми се иска лятото да свършва. Като гост вдъхновителка на Мър-Мяу ви каня да се присъедините към предизвикателството им, което този месец е "Лятна картичка".
Моето вдъхновение е морска картичка, с един сладък малчуган на "Mo's Digital".




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails