вторник, 22 октомври 2013 г.

Албум в цвят лилав

Този албум го започнах от цветовете. Лилавият цвят бе задължителен, защото е любимия на майката. 


петък, 18 октомври 2013 г.

...

Днес показвам два тефтера, които правих за приятелките на една дама. Направих ги в любимите им цветови комбинации. Надявам се вече да са ги получили и да са ги харесали.


вторник, 15 октомври 2013 г.

Благотворителен базар на Фондация "Нашите недоносени деца"

Тази година реших да подкрепа инициативата на Фондация "Нашите недоносени деца", която организира благотворителни базари във Варна и София на 14 и 15 декември, за да събере средства за недоносените бебета в България. Тук можете да разгледате и снимки от предишните им инициативи.Всеки може да помогне за една добра кауза. Някой може да дари ръчно изработени неща за продажба, а друг може да иде на базарите и да си купи нещо хубаво. Мои неща ще можете да намерите на базара в гр. Варна.

Ако желаете да дарите Ваши ръчно изработени неща, можете да намерите подробности как да го направите в поста на Картичкофурии.

понеделник, 14 октомври 2013 г.

Зори говори

Вече доста неща направих за сладката Зори по молба на майка й. Последното беше тефтер, в който да записва думичките й, по подобие на тефтера, който правих на моя син.


Майката на Зори искаше нещо нежно и романтично, а тази комбинация на цветовете напоследък ми е много на сърце. Блокчето на My mind's eye  си го взех специално за този тефтер заради хартията с балоните. Останалите листи в блокчето са също страхотни.
И понеже Зори е една къдрокоса кукла, се сетих за тази сладурана на  
Sugar Nellie.Предизвикателства:

четвъртък, 10 октомври 2013 г.

Ранно Коледно

Миналата година нямах почти никакво коледно вдъхновение. Тази стартирах от октомври, но ще видим дали няма да ми стихне ентусиазмът . За сметка на това синът ми настояваше още преди 2 месеца да украсим елхата и ме разпитваше кога щял да дойде Дядо Коледа. :)))Тази картичка, ще е и едно от предложения ми за Картичкофурийския календар.


Предизвикателства:
Deep Ocean Challenge-Christmas is Round the Corner

сряда, 9 октомври 2013 г.

Картичкофурийска среща-Варна 2013

Втората Картичкофурийска среща вече е факт. Беше много приятна, а времето мина толкова бързо и не ни стигна дори. :) Много се надявам, че тези срещи ще се превърнат в традиция. Благодаря на всички, които се ангажират с организацията!
Аз съвсем в последния момент успях да направя няколко ATC-та за срещата. 

Както обещах в предната публикация и няколко снимки от срещата.


Мария от "НаБорсата" ни представя новите продукти на XCutМарианка-Krissbal ни показва как да си направим кутийка за нашите картички.

Нели-Nelly по време на нейния урок за оцветяване с акварелни моливи.

понеделник, 7 октомври 2013 г.

Феята

Срещата във Варна мина много приятно. Който не успя да дойде може само да съжалява. :) Обещавам малко снимки скоро.
Сега за картичката. :) Направих я за моето късметче Цвети, от Картичкофурийската размяна. Мисля, че и друг път съм споменавала, че обичам да си правя картичките за размените, когато разбера кое ми е късметчето. Така хем е по-лично, хем ако познавам твореца имам възможност да добавя цвят, елемент или нещо друго, което знам че харесва. В случая признавам нямах никаква идея какво харесва Цвети, но се постарах да е нежна и сладка. Използвах съвсем новото ми и вече любимо блокче на My Mind's Eye и тази сладка фея, която си взех за случая.


Направих феята  3D. Голямо рязане падна, но резултата много ми хареса. :)Както се видя и на срещата имам още мноооого да се уча да оцветявам, но съм обещала на Роси да се упражнявам. ;)

Предизвикателства:

петък, 4 октомври 2013 г.

Бързи и семпли картички

...или нека използваме остатъците от различните хартии.
Сигурна съм, че и вие като мен си пазите остатъците от хартиите. Някой по-малки, други по-големи, но все пак недостатъчни за цел фон например. Аз имам 4 блокчета на My Mind's Eye, от които са останали само изрезки. Някой са мънички, но сърце не ми дава да ги изхвърля.И още една картичка, този път без дизайнерски хартии, с малко washi tape и няколко копченца. Картичка без шевове, такава не бях правила отдавна. 
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails