понеделник, 30 декември 2013 г.

Последно за 2013 г.

С голямо закъснение Честита Коледа!
Тази година мина неусетно бързо. Не успях да направя толкова много неща. Едно от тях е, че не успях да довърша подаръците за играта Pay it Forward. Мили момичета, които се записахте не съм ви забравила и до края на януари ще ви изпратя моите подаръци.
Днес ще ви покажа няколко неща накуп. Първия таг трябваше да го публикувам по Коледа, но ме събори някакъв вирус, от които още не съм се възстановила и изобщо не ми беше до публикации. 


Направих го вместо картичка за Картичкофурийската коледна размяна за Валентина Иванова.



Следващите 2 тагчета ги правих по поръчка. Отзад са с джобчета, като тези от коледната размяна на тагове.



И да завърша с една картичка, което правих преди доста време, но съм забравила да я публикувам. Много мила ми стана тази поръчка, защото дойде от майката на едно момче. Тя искаше картичката да допълни подаръка му за неговата приятелка, която бе рожденичка.



Тъй като това ще ми е последната публикация за 2013 г., ви пожелавам весело и незабравимо посрещане на НГ! Внимавайте какво ще ви се падне от новогодишната баница. :) Моят късмет от миналогодишната вече се сбъдна и макар че ще си го "получа" чак през юни, му се радвам много...;)

петък, 20 декември 2013 г.

...

Тази картичка ще бъде подарена на една всеотдайна лекарка, за благодарност от сестрата на нейн пациент. Да си призная много се чудих как да я направя. Исках да е нежна, но и по-изчистена. Използвах си някой от последните остатъци, грижливо прибрани хартийки от едно любимо блокче на October Afternoon.


неделя, 15 декември 2013 г.

И за Мими

Мими е сестричката на бебе Роси. Не веднъж съм ви показвала разни неща, които съм правила за нея. В началото на месеца тя имаше рожден ден и й направих нещо, което планувах от много време, но все не успявах да осъществя. Пък и признавам си от толкова идеи в нета бях много несигурна как точно да го направя. Нали и шевната машина я използвам основно за шиене върху хартия, та съвсем не бях сигурна ще се справя ли с начинанието. 
Та за подаръка, направих й органайзер за фиби, диадеми и ленти за коса.
След като не намерих друго подходящо място за снимки у нас, смъкнах картината от стената в хола и закачих органайзера на нейно място. Из моите джунджурии успях да намеря само една фиба.


Цветовете ги избрах според цветовете на стаята на Мими.  Тъй като аз съм й правила много лети за коса исках задължително да има удобно място, където да се поставят. Много се чудих как да го направя и накрая приших котешки езичета и декорирах с копченца. Направих й и една диадема в тон с органайзера.




сряда, 11 декември 2013 г.

За Роси

На близки семейни приятели скоро им се роди втора дъщеричка и просто нямаше как да не й направя бебешки албум. Избрах цветовете заради хартиите на Graphic 45-Secret Garden. За първи път си купувам хартии на тази фирма и наистина са страхотни.








Добавих към албума и една лента за коса. Забравила съм колко са мънички бебетата и съм я направила малко по-голяма от колкото трябва. Малката кутийка, в която сложих лентата е много подходяща за съхранение на пъпчето, гривничките от родилния и каквото друго си реши моята приятелка.


Разбира се, всичко беше сложено в една голяма кутия. Двете кутии ми ги направи Ани. Аз им налепих само елементите от бирен картон.



четвъртък, 5 декември 2013 г.

Таг №5

Първата партида с тагове завършва с този. Признавам хареса ми и вероятно ще направя още няколко. Моите тагове за размяната са вече при Ем и аз с огромно нетърпение очаквам тя да започне да ни изпраща обратно писма, за да видя какви красоти ще получа аз.


вторник, 3 декември 2013 г.

Тагове №3 и №4

Годината е към своя край, а аз за срамотите още не съм готова с подаръците си за Pay it Forward. Този път започнах малко отзад напред, с последните записали се. Въпреки, че бройката надвиши 5, много ми се искаше да не разочаровам никоя от дамите. След като бях приключила със записването, така да се каже, под поста писаха и Рачето и Ем. Реших да ги изненадам и да им изпратя по нещичко направено от мен. Идеята за размяна на коледни тагове, която Ем предложи ми хареса страшно много и реших, че ще направя по един таг специално за тях двете.
И така малко подранили моите Коледни изненади вече са при тях.




Тагчето , което изпратих на Ем.


И тага, който направих за Рачето.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails