неделя, 13 юли 2014 г.

За панделките и цветята


Винаги са ми били много интересни публикациите с организацията на творческите кътчета или пък различни идеи за съхранение на материалите.



Реших да кажа честита 1-ва годинка на Картишоците с предложение как може да си подредите панделките и цветята. Може на някой да му е полезно и интересно. Моите съм ги сложила в 2 големи кутии, като съм им направила вътре по-малки кутийки с помощта на разделители за шкафове за чорапи и вратовръзки. Купих си ги от Карфур, но нямам спомен за цената. Наложи ми се само малко да ги поскъся, за да ги събера в кутиите. 



Колкото и да ми се иска, обаче не винаги панделките са подредени, защото често ми се случва просто да надига леко капака на кутията и да пусна някъде панделката, която съм използвала. Затова и от време на време, като ми дойде музата, ги подреждам по местата им.
Е, мили Картишоци, това е скромния ми подарък за Вас. Надявам се да Ви е харесал. :)

П. П. Снимките хич не ми се получиха, но подаръка е от сърце. :*

5 коментара:

Kati каза...

Маги, много ти благодаря - за участието, споделянето, идеята...че ни подкрепяш и четеш! А това с разделянето с тия разделителите е много хитро, амбицираш ме да взема да си подредя ако не панделките, поне дантелите...

Plamnito каза...

Маги, страхотни съкривищници си имаш! Страхотен рожден ден се заформя и с твоето участие!

sallysbitz2 каза...

This is a great idea. Thanks for sharing.

hugs sally x
sallysbitz2.blogspot.co.uk

Rosica Katreva каза...

Маги, благодарим ти, мила, за уважението и за идеята. Да ти кажа, не ми беше хрумвало това, но не пречи да се пробва. Поздрави и целувки от нас! :)

VioletCloudlet каза...

Вдъхновена за ред и дисциплина! Още утре ще скоча до Карфур за подобни разделители ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails