вторник, 20 май 2014 г.

понеделник, 19 май 2014 г.

Pay it Forward- Подаръците I

Много, много закъснях с подаръците си за "Предай нататък". След дълго чудене какви да са подаръците, накрая се спрях на нещо, което умея да правя най-добре. :) Хах, умря ми циганкта, да се похваля аз. :D
Всъщност те са готови от преди месец, но изчаквах всички да си ги получат, за да не развалям изненадата.
Да си призная аз по принцип обичам да подарявам практични подаръци. Искрено се надявам, че моите ще влязат в употреба на момичетата, които се записаха при мен. Аз съм ви споделяла, колко много ползвам тефтери и как винаги имам по няколко, служебен, личен и един за чантата, в момента. Точно по едно малко тефтерче реших да направя. Въпреки, че са с релефни елементи, мисля че могат спокойно да се носят в дамска чанта. Много се надявам, че са харесали на момичетата и ще им влязат в употреба. Към тефтерчетата добавих и малко копченца, направени от полимерна глина. 
Ето и първите три тефтерчета със сладките печати на Krista Smith.

За Нуши

За Деси-Ivolina

За Ирина Кирякова

вторник, 13 май 2014 г.

City Crafter Challenge - Pin It

С удоволствие Ви каня да се включите в новото предизвикателство на City Crafter Challenge - Pin It. Преди няколко седмици спечелих възможността да съм за кратко част от екипа им, като гост дизайнер.  Направих семпла и закачлива картичка с този сладурко.



събота, 10 май 2014 г.

За Теодор

Наскоро правих два албума, единия от които ще Ви покажа днес. Направен e по подобие на бебещките албуми, но без разделителите за ръст  и тегло, в изчистен и семпъл вариант.


Семплата корица ми напомня за началото, когато започнах да правя картички и не използвах печати. Разбира се, смея да твърдя, че доста съм се усъвършенствала оттогава. Пу, умря ми циганката :)


петък, 2 май 2014 г.

...

Отново лилаво. Да Ви кажа вече виждам в лилаво. :))) Дори и в момента на бюрото ми има започнат проект с този цвят. 
Не успях да направя много снимки на органайзера за фиби, но както и предния има място за фиби, диадеми и ленти за коса.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails