четвъртък, 28 август 2014 г.

Книгоразделители

Преди време правих дневник за една бъдеща булка. Дамата ми поръчва вече няколко пъти различни неща. Този път пожела книгоразделители за моминското си порти, които да подари на приятелките си. Много ми хареса идеята и веднага се съгласих. Условието беше да са поименни и да не са еднакви. Аз предложих да са в любимите цветове на всяка от дамите.








Последния е за поръчителката-бъдещата булка.


петък, 15 август 2014 г.

...

Приятна комбинация на зелено и лилаво, няколко лалета, и няколко перлички за разкош. Получи се много симпатичен готварски тефтер.





петък, 8 август 2014 г.

...

Тази година не се разминах с екстрата летен вирус и сега реанимирам пред лаптопа. Бях подготвила тази публикация за утре, но тъй като освен да лежа друго не мога да правя, реших да се разведря с блога. 


Една дама се свърза с мен, с желание да направя покана за бъдещата кръстница на сина й. Към поканата искаше и тефтер, в който приятелката й /кръстницата/ да си записва ангажиментите. И ако не сте разбрали по картинката да уточня, че тя е фотограф.





вторник, 5 август 2014 г.

Творци помагат на Ивалена

"Творци помагат на Ивалена" е събитие създадено във ФБ. Парите от продажбата на всяко ръчно изработено творение ще отиде за лечението на малката Ивалена.
Моят скромен принос ще е този тефтер за рецепти. Приблизителен р-р 14/19 см, 100 карирани листа и 6 л. цветен картон за различните раздели. Разделите са "Салати", "Супи", "Основни", "Тестени", "Десерти", "Празнични".



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails