четвъртък, 30 април 2015 г.

Усмивка!

Преди 2 години направих тази картичка за една рожденичка, без да знам коя е. Оказа се, че една много талантлива фотографка, която аз много харесвам Ивелина Чолакова  /Damayanti & Lansky Studio Photography/.
Този път подаръка от нейната приятелка бе тефтер. Нямаше как да мине без закачливата картинка на pin-up фотографката. ...иии не мога да им се нарадвам още, имам си шаблони на звездички. :)))




четвъртък, 16 април 2015 г.

Моят арт журнал

Преди няколко години Тони бе направила един проект с арт журнал, в която се включих. Беше ми много интересно да следя къде е тефтера и кой какви странички е направил. За съжаление обаче журнала някъде се изгуби... Та, тогава и за миг не съм си помисляла да започна свой собствен. Аз също като Кали си мислех, че едва ли не бих изхабила материалите напразно за подобен проект. Покрай голямата еуфория с журналите напоследък, все пак реших да пробвам. 


Не съжалявам, ни най-малко. Такова удоволствие е, а и наистина чудна терапия срещу стреса. Понеже го правя само и единствено за себе си, не се притеснявам дали ще се хареса на някой друг. Темата е каквато си пожелая, дори може и без конкретна такава. Мога да си мацам колкото си искам и когато си искам, без да се притеснявам, че времето ме притиска, защото трябва да го подарявам или изпращам на някого. Накратко казано, просто се цапам за собствен кеф. :) Точно затова и избрах първите ми странички да са такива.



Не съм си купувала специален тефтер, просто извадих един от многото в нас. Използвах акрилни боички, дистрес мастила, структурна паста и crackle accent за буквичките.


вторник, 7 април 2015 г.

За Алекс

Миналата година Софи стана мама за втори път. По случай раждането на дъщеричката си Алекс, организира една игра. Макар и с голямо закъснение се включих с удоволствие с моите странички в дневника на Алекс.


В началото нямах никаква идея, това беше и причината да се забавя толкова много. Един ден за проба започнах да мацам с дистрес мастила и просто всичко си дойде на мястото.
Много харесвам накъсани стари страници от книги. Аз за трактори нямам :))), но татко като виден бивш притежател на Москвич има много за въпросната марка, които съвсем скоро ще приватизирам. В случая използвах стар учебник, пак от татко, по кормуване, категория Б. Използвах също печат на любимите ми водни кончета, малко пръски с вода и акрилни боички, и структурна паста. Накрая напръсках със спрей мат лак.



събота, 4 април 2015 г.

Тефтер-албум

Преди доста време правих този тефтер-албум, но бях забравила за снимките. Идеята на поръчителката бе майката да си записва важни моменти от живота на бебе Рая, думички, пакости и каквото друго се сетите, но да има място и за снимки.



Сложих няколко раздела, които събират по 3 снимки. На долната снимка показа как стоят. Малко странно изглежда с име на момиченце, а снимки на момче, но имах само снимки на съна ми под ръка.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails