Страници

четвъртък, 27 април 2017 г.

Албуми за близнаци

С голямо удоволствие се заех с този проект. Два мини албума за брат и сестра близнаци, които вчера навършиха 20 години. Поръча  ми ги тяхната майка.
Подбрах свежи цветове. Платът, който използвах за кориците се оказа много подходящ, както за проекти с винтидж излъчване, така и за по-младежки.



петък, 14 април 2017 г.

Познай автора 2

Пролетна картичка за ФБ играта "Познай автора". Ако до момента не сте се включвали, непременно го направете, защото е изключително забавно. Аз и този път не успях да затрудня почти никой, но пък имаше участници, които се бяха постарали да се прикрият много добре.  




сряда, 12 април 2017 г.

Слончето с балончето

Отдавна се канех на това слонче да е основен акцент на картичка. Отново е семпла и бърза.



вторник, 11 април 2017 г.

Многоцветно

Обичам такива семпли и бързи картички. Отново използвах останали изрезки от едно любимо блокче в страхотни свежи цветове.




петък, 7 април 2017 г.

Великденско яйце

Госпожата в детската градина на сина ми ме помоли да украся едно яйце от стиропор. В съзнанието ми изникна яйце, боядисано с акрилни боички и украсено с няколко цветя. Тъй като времето ми бе доста ограничено и се притеснявах да не съсипя яйцето се допитах в ФБ групата за микс медия. Момичетата бяха така добри да ми дадат ценни съвети. Получи се точно така, както си го представях.





сряда, 5 април 2017 г.

За първата годинка на Емо

Всъщност Емо вече е почти на 7, а мама, т. е. аз едва сега му направих албум.☺
Започнах този албум през септември 2016 г. С пълзящо бебе /вече ходещо, даже тичащо, хихи/ и куп други задължения се твори по-бавно. 
Понеже обичам да се самопредизвиквам, избрах да го направя с корици от плат. Въпреки, че вече видяхте доста мои неща с корици от плат, да си кажа, това са кориците, които уших най-първи. Благодарна съм изключително много на Вили и Кали, които споделиха с мен някой тънкости за направата им. 😘
Размера е 8"/8". Напълно споделям мнението на Кат, че е по-удобно между страниците да няма много обемни неща и твърде много украси, затова се постарах да е по-изчистен.
Мисля, че най-трудната част беше подбирането на снимките и подреждането на страниците. Въпреки че албума е хронологичен, все пак всяка украсена страница трябваше да бъде съобразена поне малко със снимката. Къде се справих, къде не, но албумът ми е много, много на сърце.
Написах кратки стихчета и за двете си деца, и им намерих място между страниците в албумите им.



Както виждате на снимката има още едни корици от плат, които са за албума на дъщеря ми. Той все още не е завършен. След около 1-2 месеца се надявам да Ви покажа и него. 😉







Идеята за хартията с накъсани краища, като свързващ елемент на две снимки, взех от този страхотен албум на Кали. Шитата звездичка на задната корица отново е нейна идея и може да видите тук.
Заснемането и обработката на клипа се оказаха трудна задача за мен, но все пак не се отказах от идеята.