Страници

събота, 24 ноември 2018 г.

5 вида цветя с 1 сет шаблони за изрязване

Здравейте,
днес е моят рожден ден и аз реших да ви покажа нещо по-различно.  


Представям Ви 5 вида цветя с един шаблон за рязане. Комплекта от 4 размера шаблони, които най-често използвам в моите проекти е Rosy Owl Flower Dies AC1. Аз наистина обожавам тези шаблони, защото са универсални и мога да правя различни видове цветя.


Изрязвам си цветчетата. За някой видове цветя оформям с ножица, а после оцветявам.  Нагрявам с ютия, оформям с ръце и лепя...






Et voilà! Моите 5 вида различни цветя.





четвъртък, 22 ноември 2018 г.

ATC-Гъбки

Много ме вдъхновиха уроците от  #mushroom_hop-а в Instagram.  Този път гъбките са по урока на Juliya Tirskaya. А нейната идея да ги прикачи към ATC-та много ми допадна. Отново ме изби на шантави цветове. 





Тук можете да гледате видеото за тези ATC-та с гъбки.


събота, 17 ноември 2018 г.

ATC "Lucifer"

Представям Ви малко по-различна интерпретация по темата на Картичкофурийско предизвикателство 379-"Проект вълшебство", зададено от Миглена Стойнева. Идеята се загнезди в главата ми преди няколко седмици, но нямах ангелски крила за да я осъществя. Със съпруга ми сме фенове на сериала "Луцифер". Докато с нетърпение очакваме следващия сезон, който ще излезе през 2019 г., направих тези ангелски ATC-та.







Simon Says Stamp Wednesday Challenge-All That Glitters Is Gold
ATC Challenge-ЭЛЕМЕНТарное Крылья до 25.11

петък, 16 ноември 2018 г.

Плик за двойка

Здравейте, днес съм Ви подготвила плик за паричен подарък за рожден ден на мъж и жена, двойка. Ощв едно вдъхновение от мен за Картичкофурийско предизвикателство 378 Дъска с вдъхновения.


Този път реших да използвам почти всички елементи от дъската-цветовата гама, елементи от бирен картон и изрязани елементи с шаблон. Елементите от бирен картон, които съм използвала, можете да намерите в електронния магазин на спонсора ни този месец Студио Кики /Бг шаблони/.




След кратка видео пауза отново можете да гледате урок стъпка по стъпка.





четвъртък, 15 ноември 2018 г.

Гъбки

С такова удоволствие нe се бях мацала от много време. Докато правя страниците си за арт журнала или някоя микс медиа картичка съм доста по-чиста. 😄 Мазах с четка, тампонче, пръсти... голям кеф.
Та така се появиха моите златно,розово-тюркоазени гъбки от кора за яйца. С тях реших да участвам в хоп-а в Instagram с #mushroom_hop. Направих ги по урока на Svetlana Lipnitskaya. Уроците на другите дизайнери в хоп-а също са страхотни, така че непременно ги вижте. #mushroom_hop videos. Аз лично си избрах следващите гъбки, които мисля да пробвам.




събота, 10 ноември 2018 г.

Арт журнал 2-Зима

Днес Ви показвам новата страничка от Арт журнала ми. Вдъхновена от сладкия печат на Polkadoodles Winnie Heavenly-Deer-est Friends и нежните хартии на Pion Design Winter Wonderland, направих тази зимна приказка. Добавих й прозорче, венец, сняг и поръсих с блясък. 





Не знам чия е идеята за наслагване на накъсани хартийки. Слагах и редих докато ми хареса как изглежда. Никога не съм се задълбочавала много в композиции и правила. Почти винаги действам по нюх. Та затова тази страница е ала Маги.

Картишок-ММП 37:Коледни вдъхновения: всичко е позволено!
Snip Art-Wyzwanie / Challenge #45 /шишарки и елхови клонки/



сряда, 7 ноември 2018 г.

Арт журнал 2-Танго

Тангото е един от най-магнетичните и чувствени танци за мен. Отдавна мечтая да се науча да го танцувам. В началото на тази година съпругът ми се съгласи да се запишем на курс. Така имах възможност да се докосна до този прекрасен танц. Не мога да кажа, че сме се научили да го танцуваме, но беше едно много приятно и зареждащо изживяване.








Scrapki Wyzwaniowo-November 2018 - Monochromatic
Mixed Media Warriors-Wyzwanie #34 Nostalgic & Romantic Moodboard | MMW #34 Creative Challenge

събота, 3 ноември 2018 г.

Цветя в косите

Цветно ми е...😍🌼
Направих тези цветя за подарък на момичетата от специалност Народно пеене от училището на моят син. Не можах да ги предам лично на учителката, която се занимава с носиите и аксесоарите, но много се надявам да са ги харесали, и да ги носят.
Жълтите рози боядисах с акрилната боя на Finnabair - "Pure Sunshine". Освен че цвета стана много наситен, розите имат приятен блясък, а и станаха на пипане малко по-твърди. Нещо, което аз намирам за плюс, предвид това, че ще се ползват дълго.