Страници

събота, 26 януари 2019 г.

Книгоразделител

Книгите са съкровище. С тях можеш да мечтаеш и да пътешестваш. Аз направих този книгоразделител за моят съпруг. Използвах 13 Arts Aqua Numbers Transparent Foil за основа. Залепих късове хартия и елементи от Mintay "Dear Diary"  и "Marina". Сложих от любимите ми БГ стикери на Картишок. Декорирах с Fantasy Mesh Die и очарователните Rusty Tin Primitive Stars. Оставих звездичката да се движи свободно и запечатах с Fuse tool.






сряда, 23 януари 2019 г.

Бохо таг

Тъй като страницата от арт журнала ми не отговаря на едно от условията в предизвикателството на Nomadic Soul Diaries, направих таг.



За основа използвах бирен картон, върху който налепих изрезки от лазерно изрязани елементи. Все гледам в клипчета на някой от любимите ми дизайнери, че използват такива остатъци и съжалявам, че съм изхвърлила повечето от моите. 






Mixed Media Place-January challenge /colors/

понеделник, 21 януари 2019 г.

Цветя за две сестрички

Здравейте, днес Ви показвам две фибички. Цвята са направени от фоумиран с шаблон на Lady E Design "Flower 003". Направих ги за съученичка на моя син и нейната сестричка.
Взех си шаблоните да правя рози от цветчетата, но розите не ми се получиха и реших да пробвам други цветя. 



петък, 18 януари 2019 г.

Арт Журнал 2 - Първа страница за 2019 г.

"Направи живота си по-ярък и цветен", това бе първата асоциация, която изплува в съзнанието ми щом видях предизвикателството на Nomadic Soul Diaries. Дизайнерския екип е впечатляващ и като брой /50 човека/, и като имена. Най-хубавото е, че има и дизайнер от България. Това е Мартина Стойчева.❤
Използвах всички елементи и цветове от дъската. Така бях погълната от това да реализирам идеята си, че не съм обърнала внимание, че трябва да направя таг. Не знам дали ще ми приемат участието, но аз съм доволна от резултата. ☺






Отдавна не бях използвала толкова много бои и материали като цяло в един проект, затова реших да ги снимам.



Simon Says Stamp Monday Challenge-Recycle Something /I used scraps of papers and for base a wrongly punched album page/

сряда, 16 януари 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 383 - Дърво

В Картичкофурийско предизвикателство 383, Мария Чочева ни предизвиква с темата "Дърво".
Много харесвам хартиите имитиращи дърво, затова и избрах такава за основа. В комбинация с дантела и цветя се получи една нежна и елегантна картичка.





CMC#112 Baby It's Cold Outside / малко по-различна интерпретация на темата, но пак в студени тонове/

Mixed Media and Art-January challenge - Coolness


понеделник, 14 януари 2019 г.

Бурканче-ваза

Това отдавна заделено бурканче от кафе, превърнах във ваза за моите цветенца от фоумиран.
Покрих го цялото с черно гесо. Залепих всички елементи и мацнах на места със структурна паста. Боядисах отново с черно гесо. Отгоре намазах с бяло гесо, без да се старая да покривам всичко. Накрая му добавих акрилни боички, малко вакса и няколко перлички.






събота, 12 януари 2019 г.

Кутийка за мама

Най-големия подарък за мама винаги е вниманието и обичта. Тази година тя навърши 60 години. Направих за нея тази експлодираща кутийка. Щом видях страхотното съчетание на цветове в хартиите на Mintay-Secret Place, веднага реших, че първия ми проект с тях трябва да е за мама.









Fantasy-Галерея января /Fantasy Swirl Surprise/



петък, 11 януари 2019 г.

Готварски тефтер в червено

Все още не мога да вляза в обичайния си творчески ритъм. Пренареждам си творческия кът, в очакване на някой подобрения за него. Обещавам да покажа новата визия на моето местенце, когато идеите станат реалност.
А сега е време да Ви покажа един готварски тефтер в червено. Добавих му нежна дантела и едно метално копче.


четвъртък, 3 януари 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 382 "Картичка за всеки повод"

Темата на първото за 2019 г. Картичкофурийско предизвикателство е "Картичка за всеки повод". Може да се включите с картичка за рожден ден, имен ден, сватба, бебе, кръщене, каквато тема си изберете.
Моето вдъхновение са тези два мъжки плика-картички за за рожден ден. Поръчителите си избраха да са на тема пътешествие.






вторник, 1 януари 2019 г.

Crafteezee Challenge-Shabby Chic

Честита Нова Година!
Нека Ви донесе много здраве и повече положителни емоции!

Отново е време за ново предизвикателсво в Crafteezee. Темата е "Шаби шик" /Shabby Chic/.
Аз избрах да Ви вдъхновя с картичка с нестандартна сгъвка /center step card/. Правих я за рождения ден на свекърва ми. Получи се много интересна и нежна. Красивите хартии на Mintay-Dear Diary ми позволиха да съчетая някой от любимите й неща- четенето на книги, чай и цветя.