Страници

събота, 23 февруари 2019 г.

Шаби шик картичка с прозорец

Днес ви показвам тази нежна шаби шик картичка. За основа аз използвaх лист от Mintay Secret Place . Прозорчето е на Scrapman и го изрязах от хартиите на Mintay Marina. Птичката и свещите изрязах от Mintay Dear Diary Paper Pad. Състарих с дистрес мастило Vintage Photo. Дантелата стои прекрасно като перде. Накрая добавих малко цветя за разкош.





петък, 22 февруари 2019 г.

Шейкър книгоразделител 2

След книгоразделителя, който направих за съпругът ми, показвам още един подобен. Този път е за жена, за Ади.



петък, 15 февруари 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 385

Има много уроци за нестандартни сгъвки. Колебаех се между няколко вида, но накрая избрах Double Z Fold Cards. Много е лесна и стои интересно.
Всъщност това е моята валентинка в нестандартни цветове за съпругът ми. Вдъхновението ми бяха видео уроците на Noura PompillaNuneka и палитрата на месечното предизвикателство на Lindy's.









събота, 9 февруари 2019 г.

Таг

Днес ще ви покажа един таг, вдъхновен е от прекрасните хартии на Mintay. Аз наистина съм влюбена в техните дизайни. Украсих с Fantasy чипборд, антична рамка, изрязах елементи с няколко щанци и добавих парчета от красива дантела.






петък, 8 февруари 2019 г.

ATC- "Precious memories"

Вече имам прилична колекция от ATC-та. Много им се радвам. Вече на няколко пъти разменям с чужди автори. Тази серия направих точно заради такава размяна. Харесах тези страхотни пеперуди на Oleksandr Azarov и успях да си запазя едничка за размяна.
А моите ATC-та не са нищо сложно, но пък се получиха ефектни. Залепих елементите за основата и после боядисах всичко с черно гесо. След това използвах 3 вида вакси за да се откроят детайлите. Накрая декорирах с дребни елементи.











понеделник, 4 февруари 2019 г.

Fantasy Design Team Call


С тази публикация кандидатствам за дизайнерския екип на Fantasy Dies.
Казвам се Маргарита Маринова /Маги/, на 36 г. Аз съм  от  България и съм родена в град Русе.
Правя картички, албуми, тефтери и микс медия проекти вече 10 г. Харесвам продуктите на Fantasy и ще се радвам ако съм част от дизайнерския им екип.



Ето малка част от моите проекти:








My personal Facebook profile:   https://www.facebook.com/margarita.marinova.16  


My Instagram:   @maggiemarinova

Email:   magitmarinova@gmail.com

неделя, 3 февруари 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 384-"Вино и/или любов с кламер"

Темата на новото Картичкофурийско предизвикателство 384 е "Вино и/или любов с кламер". Аз избрах темата за виното. Попаднах случайно на посланието, хареса ми и идеята за картичка се появи веднага.
Спонсори този месец са Хоби център "Кламер".


петък, 1 февруари 2019 г.

Crafteezee challenge-Lace

Нов месец, ново предизвикателство. Темата на Crafteezee е Lace /дантела/. Аз си избрах прекрасна дантела с перли и красивите хартии, цветя и печати на Prima Marketing. Комбинацията между черно, сребристо и мента много ми допадна.
Моят син подари картичката на своя съученичка за рождения й  ден.