Страници

понеделник, 29 април 2019 г.

Арт журнал 2


Христос Воскресе!

Боите за яйца не ми бяха достатъчни за да си изцапам ръцете. Акрилните бои и ваксите при мен винаги дават удовлетворяващ резултат за благосъстоянието ми. Правих страничката без ясна идея за резултата. Исках просто да се понаклепам, но пък мисля, че се получи цветно и приятно.





четвъртък, 25 април 2019 г.

ATC "Сен Тропе"

Последната серия ATC-та, които направих за срещата. Кръстих я "Сен Тропе" заради едноименното блокче на Prima, което използвах. 



събота, 20 април 2019 г.

ATC "Винтидж"

Привет!
Днес Ви показвам още вдна серия ATC-та, които направих специално за Тринадесетата Картичкофурийска среща, която беше миналата седмица в нашия град Русе.
Направих ги с хартии от любимата ми колекция на Mintay-Life Stories. Хартиите ги получих от Crafteezee, за проектите ми, като част от дизайнерския екип. 








сряда, 17 април 2019 г.

Готварски тефтер в лилаво

Тефтер за рецепти, които направих за една дама, която е страхотен художник. Избора на цветова комбинация беше оставен на мен. Надявам се да си го е харесала и да си го ползва по предназначение.




вторник, 16 април 2019 г.

ATC и Картичкофурийска среща

Миналата седмица, на 13-ти и 14-ти април, в нашия град Русе се проведе Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща. Беше страхотна емоция. Макар аз да не успях да се включа много в организацията, момичетата се бяха справили прекрасно. Беше чудесно да видя стари муцуни 💓 и да се запозная с нови и талантливи творци.
Тази мини серия ATC-та "Ангелско сърце" направих за срещата. Раздадох ги бързо и допълних моята колекция с още няколко прекрасни визитки.





А ето и малко снимки от самата среща. 
Украсата


Имаше от всичко, представяне, сладки приказки, 




демонстрации








и работилнички.









А това сме ние организаторките с Деси от Картичкофурии.


четвъртък, 11 април 2019 г.

ATC "Различно"

Ръждиви и не много типични за моя стил ATC-та. 


За сметка на това бях прилично омазана в различни цветове. Използвах разни остатъци от бирен картон, счупена рамка, елементи от мобилни телефони... Налепих ги хаотично, то пък взе, че ми се получи. :)




Това една от сериите, които направих за  Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе в моя град- Русе, този уикенд.


вторник, 9 април 2019 г.

Близо до природата

Пролетни, топли цветове, цветя, птички и истински клонки съм използвала в новата ми серия ATC-та "Пролет". Направих ги за вдъхновение на новото Картичкофурийско предизвикателство 388 "Близо до природата".









Mixed Media Place-March challenge /colors, flowers/