Страници

сряда, 25 май 2022 г.

АТС-та "Океански бриз" за ScrapMan

Обичам летните проекти. Свежи, ярки цветове и голямо ранообразие от елементи.  Признавам, лятото наблягам на морската тема.  Още щом видях ножовете на Scrapman „Морско конче” и „Медуза” се влюбих в тях.  Замислила съм още няколко проекта с тях. 😉 Днес  Ви показвам сладки АТС-та тагчета, отново с нестандартен размер.






Използвани материали:

неделя, 22 май 2022 г.

Фамилен Атр Журал- Минало за Scrapman

Няколко вдъхновяващи дъски имаме този месец в Инстъграм профила на Scrapman. Не сте задължени да използвате продукти на марката, но ако използвате такива, трябва да напишете кои са те. Пълните условия може да прочетете в поста
Аз избрах дъската за селото. Сетих се, че скоро не съм правила нищо във фамилния си журнал, а съм си отделила толкова снимки от личния архив за него. Използвах снимка, която направих миналото лято на семейната ни почивка. Кадъра е от село Старо Стефаново.







Използвани материали:

петък, 6 май 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателсвтво 433 "Цветен и книжовен май"

През май темата на Картичкофурийско предизвикателсвтво 433 е "Цветен и книжовен май". Задава ни го Стела Василева, а спосор ни е онлайн магазин "Крафт нещица".
Тази година започнах ударно с четенето на книги. И въпреки, че повечето бяха в електронен вариант, все пак книгоразделители за хартиени никога не са ми излишни. 




понеделник, 2 май 2022 г.