неделя, 26 септември 2010 г.

Здравейте!
През изминалите 1-2 седмици не ми остана време много да творя. Но пък вече гордо мога да се похваля, че се дипломирах в петък и вече съм Магистър. :)))
Вчера имах още една много приятна изненада. Моето момченце вече има зъбче. :)

Все пак пускам няколко стари картички, които не съм показвала.



 Втората и третата картички ги правих по поръчка. За последната картичка единственото условие беше да има Маргаритка/ки. :)

8 коментара:

unicorn каза...

Маги честито дипломиране:))Желая ти много успехи:))Честито зъбче:)))Пожелавам ти всичките зъбчета да излязат безболезнено и безпроблемно:)))Картичките са много красиви:)))Хареса ми много втората:))

Unknown каза...

Маги, честито и от мен, и за дипломирането и за зъбчето :).
А картичките са страхотни! И трите много ми харесват :).

Irena каза...

Маги, честито дипломиране :)
Много се радвам за теб :)
Честито и за първото зъбче :)
Картичките ти са прелестно красиви :)

Bianca каза...

3 very lovely cards! Actually I start a new challengeblog tougether with a friend. So If you are interested visit us at http://fairytale-challengeblog.blogspot.com. xx Bianca

Donika каза...

Честито! Незнам от кое си по-щастлива, нои двете си заслужават вниманието. Ако не си чувала с първото зъбче трябва да подариш на някого игличказа шиене- традицията била, както игличката лесно боде, така лесно да излиазат и останалите зъбки. Аз с нетърпение очаквам последните на моят малък герой.Предстои ти един изпълнен с различни настроения и емоции период. ПОжелавам ти от сърце търпение. Поздрави още веднъж за двете събития в твоя живот!

Д. Стефанова каза...

Честито дипломиране и честито първо зъбче!
Много хубави картички! Юбилейната ми стана любима.

Маги каза...

Благодаря Ви за хубавите пожелания! :)
Bianca, thank you!

siskus каза...

Бравоооо и за зъбчето и за магистъра,браавичкооооо,чудесни новини!!!!Картичките ти са много хубавки,кексчето ме грабна!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails