неделя, 3 април 2011 г.

След кратка пауза

В последно време  ме бе налегнала голяма творческа криза. И тъй като имах 2 неуспешни, да не кажа смешни и плачевни, опита за картичка през този период, реших че е най-добре да си дам почивка. 
Днес няма да ви покажа картичка, просто защото още не съм посягала даже към хартиите. Наближава рождения ден на сина ми и аз освен за неговото облекло, подарък и партито, като една суетна майка, мисля какво ще си облека. :))) Хах, да не си помислите сега, че с моите две леви ръце съм си шила тоалет. Не, към облеклото, което си избрах исках да има малък акцент-брошка.
Преди доста време си запазих в любими ето този албум с прекрасни аксесоари. Реших да се пробвам и да направя нещо за себе си.


А следващите 2 направих за мама:



Искам да ви се похваля с красивия подарък, който получих от Миленка от играта Pay It Forward. Благодаря ти, Миленка! :)

За втори път снимам в кутията, която си направих. Светлината все още не ми е достатъчна, въпреки че добавих още една лампа. Май ще накарам мъжа ми да смени крушките с по-силни. Направих толкова много снимки на брошките, че чак накрая се поизнервих и пак не се получиха добре. Дали пък сатена и органзата не дават отблясък от светлината?!

4 коментара:

Unknown каза...

Всичко е супер :) Браво ииии да е жив и здрав малкия :)

Nelka каза...

Да ти е живо и здраво детенцето и весело да си изкарате.А цветята са приказни.

Mina каза...

wow Maggie your brooches are amazing, you should make and sell these they are such beautiful work
Mina xxx

VioletCloudlet каза...

Страхотни саааа!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails