сряда, 27 април 2011 г.

Моето кътче

Вчера Тони публикува  снимка на част от своето творческо местенце. Така и аз реших да ви споделя къде творя. :) Да си призная малко й завиждам за отделната стая. :)) Аз творя в кухнята. Имаше една свободна ниша между хладилника и прозореца и аз я окупирах. :))
До преди няколко месеца разпръсвах картони, камъчета и каквото друго се сетите на кухненската маса. На мъжа ми обаче му писна да я гледа често разхвърляна и реши, че е време за още едно бюро. И така ето го моето кътче:


Обикновено не е толкова подредено.:) Извършвам тази дейност веднъж седмично, иначе се затрупва със всякакви неща. :) Виждате не особено добре направената ми кутия за снимане от кашон от памперси. Тъй като често работя в къщи, да не кажа основно /особено от както родих/, тук стоят и документите ми за работа. Но както виждате те заемат една много малка част от плота. :D

Шкафа с материалите:

Реших, че ще ми е най-удобно всичко да си е в  кутии. Така поне не е разхвърлян самия шкаф, но не си мислете, че в кутиите е така подредено.

И накрая под плота си сложих една закачалка за пистолета за силикон и уреда за ембосинг. Много ми е удобно така, но за съжаление скоро ще трябва да ги прибирам в шкафа, защото Емо доста бързо се ориентира  кое не трябва да се пипа и точно на там се насочва. :)))


Много ми се иска да си имам крафтърски шкаф, че даже и стая-офис, но за сега в нашата квартира от 60 кв. м толкова.

Благодаря, че се отбихте! Хубав ден!

7 коментара:

Miss Emerald каза...

Чудесно кътче си си спретнала! А стойките за уреда за ембосинг и пистолета за силикон ми харесаха особено. Моят пистолет стои прибран в шкафа, а уреда за ембосинг стои върху една табуретка под работния плот и всеки път съм с повишено внимание да не го съборя. А живот и здраве като проходи малката определено ще бъде на най-неподходящото място, така че ще взаимствам от теб идеята и още довечера ще говоря със съпруга ми да измислим някакви стойки. А и контакт чакам да ми сложи, така че и той ще има задачки-закачки!

Toni каза...

Колко е интересно да видим къде творим. Благодаря за възможността да надникнем и в твоя работен кът :)

Addii каза...

Чудесно място имаш,беше ми много приятно и интересно!

Маги каза...

Благодаря, момичета!:)
Miss Emerald, пистолета и уреда за ембосинг са закачени на най-обикновена закачалка за кърпи, май от Кауфланд, бяха в комплект 5. :)

~Gery~ каза...

Много ми беше интересно да разгледам, Маги :) Обмяната на опит е много полезна и винаги може да му щукне на човек нова организационна идея за материалите :) И аз от кога мрънкам любимия да ми направи фото-кубче .. обаче той само се услушва.. ъх

VioletCloudlet каза...

Маги, захласнах се да те изчета и да гледам... много работа ти пожелавам в това твое си местенце :)

Маги каза...

Гери, фото-кубчето аз си го правих. Много лесно стана. Е, признавам, че е малко нескопосано. :) Иначе моя мъж ми предложи да ми направи от матирано стъкло, но за момента нямам къде да го съхранявам и отказах.
Вили, много ти благодаря! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails