Страници

вторник, 5 юли 2011 г.

Ден на приятни емоции :)

Днес беше един ден изпълнен с приятни емоции свързани с хобито ми. Първо днес излезе новата публикация за ежемесечната рубрика на  Картичкофуриите- Картичкофурии представя..., където този месец гостувам. Повече за мен  можете да прочетете тук.

Втората новина е, че съм избрана в дизайнерския екип на Creative Inspirations Challenges. Много съм щастлива. За втори път се престраших да се пробвам в надпревара за DT и ето че късмета бе на моя страна този път. :)

9 коментара:

  1. Страхотна новина Маги,много се радвам !С интерес ще следя твоето представяне!

    ОтговорИзтриване
  2. Маги,честитоооо!Много вдъхновение ти пожелавам!И мен вчера ме зарадваха от Крейзито,аз ще се изявявам там :))) Чувството да те изберат между толкова много кандидати е страхотно !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито и от мен!Дано всеки ден получаваш новини, които да те правят щастлива!

    ОтговорИзтриване
  4. Честито - и за представянето, и за дизайнерския тим-не са сгрешили :) желая ти много вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  5. Ооооо, хубави новини, браво!!!! Още много такива успехи!

    ОтговорИзтриване
  6. Маги, честито място сред дизайнерския екип на Creative Inspirations Challenges! Вярвам, че ще създадеш много красиви и креативни вдъхновения за участниците! И да кажа, че ми беше много приятно да се доближа до теб, макар и виртуално, чрез публикацията в Картичкофурии! Успех!

    ОтговорИзтриване
  7. Ей, че хубава новина, честито!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна новина, Маги! Картичките ти ще бъдат признати от много хора и вярвам ще събереш почитатели! Хубаво е, че си решила това. Поздрави от мен и много интересно ми бе твоето гостуване при КФ.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте време да разгледате и коментирате моите неща! :)