вторник, 5 юли 2011 г.

Ден на приятни емоции :)

Днес беше един ден изпълнен с приятни емоции свързани с хобито ми. Първо днес излезе новата публикация за ежемесечната рубрика на  Картичкофуриите- Картичкофурии представя..., където този месец гостувам. Повече за мен  можете да прочетете тук.

Втората новина е, че съм избрана в дизайнерския екип на Creative Inspirations Challenges. Много съм щастлива. За втори път се престраших да се пробвам в надпревара за DT и ето че късмета бе на моя страна този път. :)

9 коментара:

Addii каза...

Страхотна новина Маги,много се радвам !С интерес ще следя твоето представяне!

goldie каза...

Маги,честитоооо!Много вдъхновение ти пожелавам!И мен вчера ме зарадваха от Крейзито,аз ще се изявявам там :))) Чувството да те изберат между толкова много кандидати е страхотно !!!

kenli каза...

Честито и от мен!Дано всеки ден получаваш новини, които да те правят щастлива!

- каза...

Честито - и за представянето, и за дизайнерския тим-не са сгрешили :) желая ти много вдъхновение!

Поли каза...

Ооооо, хубави новини, браво!!!! Още много такива успехи!

Miss Emerald каза...

Маги, честито място сред дизайнерския екип на Creative Inspirations Challenges! Вярвам, че ще създадеш много красиви и креативни вдъхновения за участниците! И да кажа, че ми беше много приятно да се доближа до теб, макар и виртуално, чрез публикацията в Картичкофурии! Успех!

Te4eto каза...

Ей, че хубава новина, честито!

Lenny каза...

Чудесна новина, Маги! Картичките ти ще бъдат признати от много хора и вярвам ще събереш почитатели! Хубаво е, че си решила това. Поздрави от мен и много интересно ми бе твоето гостуване при КФ.

Nana каза...

Честито, Маги! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails