сряда, 3 август 2011 г.

Един сантиментален подарък

Той е българин, Тя е американка. Те са женени и са ни семейни приятели. Живеят в САЩ и не си бяха идвали в България от 3 години. Майката на момчето ме помоли да им направя картичка, която да е нещо средно между 'Добре дошли!' и 'Честита годишнина!' . Признавам, че доста ме затрудни. Една седмица се чудих какво да представлява. После се замислих, че едно младо семейство мечтае да създаде собствен дом, където да отгледа децата си с любов. И така...
Вероятно повечето от вас са разглеждали блога на Agnieszka. Може би дори сте се вдъхновявали и изкушавали да направите нещо по нейн модел. Е, точно така стана и с мен. Всъщност аз направих нещо средно между една нейна картичка и кутийка, във вид на ...книжка. :))

13 коментара:

arcadia каза...

Магииии, великолепна е! Страшно много ми харесва всеки елемент и композиция на нея!

- каза...

Чудесна е идеята с книжката! Страничките с къщичката, с количката и тези с текст много ми харесаха! :)

papertrails leaver каза...

this is beautiful! I love how you keep it so clean and fresh with such elegance!

Addii каза...

Страхотна е!Изпипана,прекрасна!

unicorn каза...

Маги чудна книжка си им спретнала:))))Много ми харесва онова с мислите,страхотна идея:)))

Neli каза...

Еееее, страхотна е! Поздравления!

Unknown каза...

Маги това е най-сладурската къщичка която съм виждала с това сърчице прозорче е уникална!Картичката ти е с много идея и смисъл,перфектното изпълнение!Моите поздравления!

Lionelsa каза...

Аз също много се възхищавам на нейната работа.

Твоят вариант също е много красив.

Cvety каза...

О, да, моделите на Agnieszka са много вдъхновяващи, но твоят проект си има свой стил и е много, много красив и сполучлив, детайлите и изпълнението са страхотни, чуден подарък си спретнала :)

bellnell каза...

Страхотно изпълнение и великолепна идея! Поздравления!

Miss Emerald каза...

Маги, чудесно си го измислила! Толкова е красиво всичко! Къщичката е много, много очарователна и създава усещане за уют! Великолепие от където и да погледне човек! Поздравления!

Лени каза...

Лелеее. Даже не ми се пише колко много ми харесва, даже е излишно щом не можеш да видиш възхитатата ми. ето това се казва персонализиран подарък. Браво, Маги! ДА!Браво!

Ганима каза...

Еха! Разкошно се е получило :). И аз съм я набелязала тази къщичка на Agnieszka за бъдещ проект - много обичам разни неща със сърца :))).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails