неделя, 27 май 2012 г.

Дъждовни дни

Много е приятно човек понякога да има малко време само за себе си. Единствената причина, поради която се радвам, че времето беше дъждовно е, че ми осуети плановете за чистене на прозорци. :) Имах достатъчно време да се видя с приятелки, някой от които не бях виждала месеци и наистина си починах. 
Спретнахме си една русенска среща с ВаляЮлка и Плами. Запознахме се с Дани, която ми предаде много ценен и хубав подарък от Стефчето-Течето.





Въпреки че си купих доста нови материали, реших да не правя нищо през почивните дни. Преди няколко дни си счупих тримера и като не мога да използвам най-важния си инструмент, просто прибрах всичко в шкафа. Обаче не устоях на изкушението да се понацапам малко с дистрес мастилата. Предизвикателството на Рали ми се стори твърде примамливо.


Използвах 3 цвята дистрес мастила, един печат с малко безцветно мастило и пудра за релеф. Напръсках с Glimmer Mist-Old Lace. Получи се много приятен блясък, който за жалост не личи на снимките. Декорирах с ръчно направено цвете от сатен, с което ви напомням, че имате още малко време да се включите в моето предизвикателство при Картитичкофурии. Малко перлички и моят таг е готов. :)

12 коментара:

Unknown каза...

Ооооооо тагчето е супер :) Цветето е супер :) А за снимките нямам думи :)

Чудесийки от хартийки каза...

Чудесна цветова комбинация, а цветето и перличките добавят лукс. Много ми харесва!

Deni каза...

Тагчето е чудесно, в много топли цветове и нежно излъчване!

Диляна каза...

Прекрасна среща сте си спретнали :-) Чак ме хвана яд, че не съм по-близо :-) И тага е много хубав, подходящ за някой любовен роман :-)

Plamnito каза...

Срещата беше много чакана и приятна и за мен! Тагчето е много свежо и идейно, а предизвикателството е вълнуващо!

sallysbitz2 каза...

Lovely tag x
Crafter's can never stop Lol
You will have to treat yourself to a new trimmer. It is an essential tool.

hugs sally x
sallysbitz.blogspot.co.uk

Green-Eyed Girl каза...

Маги, страхотна среща по женски сте си спретнали. Предполагам, че времето не ви е стигнало да се наприказвате на воля. Познах ли? Тагът е много интересен с тези преливащи се цветове и ръчно изработено цвете.
Прегръдки от мен!

Valchen каза...

Страхотен таг си направила с много хубаво цветенце! Като гледах снимките ми се прииска пак да поседнем на кафенце, този път в по-пълен състав!

VioletCloudlet каза...

Ах, че приятна среща се е заформила в Русе... следващия път да свиркате по- силно, че и в София да ви чуем ;)
Маги, тагчето е много оригинално, а откъм цветове е и приказно ;)

Dani каза...

Мерси за снимките! Страхотна среща беше и изобщо не усетих как мина времето. И аз си напазарувах доста материали и ще видя кога ще ми остане време да седна да пробвам някои от тях. Завидях ти за тага - много нежен се е получил. И цветето е супер! Момичета, можете да ни завиждате. На живо цветяа са още по-страхотни! Мерси за подаръците!

Miss Emerald каза...

Маги, и Рали зададе доста изкушаващо предизвикателство, но и срещата предполагам те е заредила и си направила много нежен таг с едно прекрасно цвете!

Пъстър свят каза...

Маги, снимките говорят сами за себе си за срещата...а за тагчето какво да кажа свежо и красиво! Поздрави!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails