вторник, 19 юни 2012 г.

Цвят лилав

Моя приятелка ме помоли да направя картичка за първата година на фирмата, в която работи.  Искаше нестандартна сгъвка. За вдъхновение използвах цветовете от логото и сайта на въпросната фирма. 

Благодаря на Юлето, че ми услужи с буквичките. :) По принцип са латински, но ги пригодих на  кирилица. Не знам аз ли си въобразявам, но някой цветове са ужасно трудни за снимане. Успях уж да докарам някакви по-реални цветове с Фотошоп, но не съвсем...

5 коментара:

Диляна каза...

Много ми харесва тази сгъвка, но още не съм я пробвала :-) Интересна картичка се е получила, сигурна съм, че ще се хареса :-) И Маги, изобщо не си въобразяваш, много цветове са трудни за снимане и аз доста често се ядосвам, че не успявам да ги докарам :-) По-интересното обаче, което напоследък наблюдавам е, че при различен фон се получават различни отенъци на цветовете :-) Сигурно затова при наличието на десетки фонове, ползвам само 2-3 :-)

Violet каза...

МАги, черно и червено всички значт че се снима трудно, но и лилаво ли... ;( аз МНОГО често за да не кажа почти винаги се замислям върху достоверността на резултата от моята сапунерка ;(

dani's cards каза...

Маги, картичката е много интересна и жива;-) За снимките и аз да кажа,че определено срещам трудност -моят апарат не обича бели картички...предполагам ,че всичко е въпрос на много практика и техника..Да сме живи и здрави и да ги научим!

Miss Emerald каза...

Маги, една чудесна сгъвка си избрала за картичката, а декорацията й придава много красота!
За цветовете съм абсолютна съгласна с теб, както и с Диляна, че различните фонове, които ползваме, ги променят. Може би поради тази причина напоследък снимам основно върху бял фон, колкото и "стерилно" за някои, да е. Замислила съм да пробвам и на терасата да направя снимки, за да видя дали няма да е по-добре, но ще видим кога ще се организирам.

Маги каза...

Диди, права си, различните фонове също променят цветовете.
Вили, аз когато обработвам снимката държа картичката пред мен, за да се опитам да докарам възможно най-близки цветове, ако видя че много се различават.
Дани, права си всичко е въпрос на практика.
Тони, и аз преди снимах основно на бял фон, но много ме дразни, че после фона ми стои сив, а не бял на снимката. Най много ми харесват снимките със дървена основа, на която да сложа картичката. Както снимат кулинарните блогъри и Диди.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails