петък, 5 октомври 2012 г.

Вдъхновение в синьо

Отдавна си мислех да направя семпла кутийка от крафт картон. В комбинацията със синьо винаги стои страхотно. :) Наблегнах на цветята. Навитите рози на капака са от хартия за печене. Вили беше моето вдъхновение да използвам точно този материал. Кутийката ще включа в:


И като съм на синя вълна, едни обици, които правих... ами отново заради определена рокля. :) С перли Swarovski, за жалост кристалчетата са обикновени, но и така са ми много любими.И с роклята за вдъхновение :)

9 коментара:

Valchen каза...

Mаги, кутийката е чудесна и отново сме на една вълна - този път по отношение на цветовата гама;) Обеците, както всички бижута, които показваш, са страхотни!

Диляна каза...

Чудесна кутийка, Маги! Мисля, че комбинацията от синьо и крафт е чудесна, носи някаква нежност и топлота! И обеците както винаги са прекрасни! :-)

Miss Emerald каза...

Права си, Маги - тази цветова комбинация е зашеметително красива и привлекателна! Кутийката е прекрасна, нежна, много ефирност излъчва, а пък розите така хубаво й прилягат! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania challenges! Късмет и се надявам отново да те видим при нас.

P.S. Неее, не съм забравила, че показваш и едни страхоооооотни обици, които с много голямо желание исках да прочета, че си правила просто така и си нямат собственик! Уви, не е така, но пък стоят страхотно и на теб, и на роклята!

vilini каза...

Маги, много изящество и красота - както винаги при теб.

Didi Georgieva каза...

И кутийката,и обиците са много нежни и стилни.Невероятна комбинация!

kenli каза...

Какви чудесни проекти си измайстроила само! Браво на теб! И няма как да не забележа нещо красиво в синьо! Благодаря ти, че участва в предизвикателството на Car Mania Challendges.

Mila каза...

Маги, кутийката е разкошна ! Тази комбинация от крафт и тюркоазено е уникална, а станах и голям фен на хартията за печене :)
Обиците са супер романтични, направо се пренасям на други географски ширини !

Suzanne C каза...

Lovely soft and serene box. Beautiful design and lovely rolled flowers. Glad you joined us at Simon Says Stamp and Show.

KalySto каза...

Чудесна, елегантна и стилна кутийка!Цветовете са прекрасни! Много ми хареса!
Нека Вдъхновението да е все така с теб!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails