понеделник, 25 март 2013 г.

Разходка с татко

Удовлетворението, когато някой ти каже "точно това си представях", е огромно. Не е лесно да пресъздадеш представите на някой друг. 
Тази картичка ми я поръча една дама за своя баща. Искаше картинка с момиченце и татко хванати за ръка. Печатът на Mo-Father and Daughter беше най-подходящ за целта. 


Сега като я гледам си мисля, че оставих панталона на таткото прекалено светъл. Идеята беше да е в светли цветове, но май не трябваше да са чак токова светли.

Предизвикателства:

9 коментара:

Kaxala каза...

Прекрасна е, Маги! Много нежно усещане създава!

VioletCloudlet каза...

Маги, всяка дъщеря ще се радва да усмихне татко си с нещо подобно! Чудесна е картичката. И господина е съвсем добре облечен в светли тонове.... това подмладява ;)

Bo каза...

Много е въздействаща!

Being shMe каза...

Браво, Маги. Наистина удовлетворението, за което пишеш е огромно. А картичката ти казва всичко. Аз мисля, че е много точно облеклото на таткото, защото за всяко малко момиченце любящият баща е първият образ на "белия рицар", който може всичко. Бих била щастлива да подаря такава картичка на баща си. Браво пак :)ххх

arcadia каза...

Дааа, напълно са прави момичетата, изказали се по-горе. Всяка дъщеря би се припознала в тази картичка. Много подходяща декорация и оцветяване, чудесна картичка!

Tammy Hershberger каза...

Your card is so cute, and that image is just the sweetest! Thanks for joining us for the Color Throwdown! (And P.S. LOVE your blog banner, too! Do you create them for others, or just yourself?)

Маги каза...

Благодаря ви много, момичета!
Thank you Tammy! The banner was made by a friend for me. I do not know how to work with Photoshop so well. :)

Valchen каза...

Много е сладка и умиляваща!

Basement Stamper каза...

What an adorable image, love this and how you used the colors on it.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails