вторник, 23 април 2013 г.

Морско парти 2-ра част

Празника мина. Децата много щуряха, скачаха и дивяха. :) Много, много ви благодаря за прекрасните пожелания, които ми написахте за моето пораснало момче!
Днес е време за втората част с малко снимки от празника. Моята приятелка, която досега ни правеше тортите за празниците, тази година си има сериозна, но много хубава причина, поради която не можа да се заеме със сладките почерпки. Отначало се заинатих, че аз ще направя тортата, но след един вкусен, но все пак доста грозен опит за торта с фондан, бързо установих, че тази работа не е за мен и се обърнах към професионалисти в тази област. :) Благодаря на Рени, която направи тортата и на Нари /Made it in Home/, която направи сладките! Момичета, направихте празника ни по-сладък и красив! :*



Моят скромен принос към сладките изкушения са кексчетата на клечка, за които все пак си имах помагачи, моят съпруг и приятелката ми.
Разбира се, се постарах да спазя морската тематика. Гривни за салфетките от филц с лодки, които лесно се превърнаха в гривни за дечицата и сандвичи с лодчици. Трябваше да има шапки от вестници и лодчици за украса, но тази година нещо не ни стигна времето за тях.


Сивата покривчица си я ших сама, то си ѝ и личи, де, ама с платовете толкова си мога. :)

Както обещах има и снимки на кУсивата мама. :)




Тази ми е толкова любима, Емо ме гали по косата... как да не се разтопя :)

П.П. Няма да се оправдавам с пекналото слънце за снимките си. Ясно е, от мен фотограф няма да стане, но продължавам с напъните си. :)

13 коментара:

Елена каза...

Да ти е жив и здрав порасналият красавец, Маги. Много стилно и много морско парти е било. А ти си страхотно кУасива мама :)

Miss Emerald каза...

Мила, Маги, изпуснала вашия празник, идвам след финала, но пожелавам на Емо да расте здраво детенце, да бъде щастливо детенце и все така да озарява лицата ви с усмивки! Всичко е толкова великолепно! Не, че се съмнявам в теб, напротив, отново доказваш уменията си в творенето на красоти и вълшебства.

Valchen каза...

Ех, че красиви сладки морски изкушения! Имам голяма слабост към абсолютно всичко, което е на морска тема - цветовете, традиционните морски елементи, всичко! Още ведънъж да ти е жив и здрав Емо!
П.П. И как да не се разтопи човек от нежност, проявена от малко човече към любимата мама

VioletCloudlet каза...

Маги, Емо е невероятно хлапе, взело чара и на двама ви! Семейните ви снимки са чудесни, пълни с чувства и много любов! Празника си го организирала с прецизността присъща само на теб! Ти си страхотна!!!

kami_bonbona каза...

Присъединявам се към момичетата- всичко е изпипано. Личи колко весел празник сте прекарали! Супер :)

dani's cards каза...

Маги,да ти е жив и здрав малкият чаровник!Да ви радва и расте весел и много щастлив! От снимките личи ,че празникът е изпипан до последният детайл! Поздравления!

krechi каза...

Браво, Маги! Чудесни бижута!
Много ти е хубава подредбата. Аз никога не мога да се приготвя както трябва май...

honey_bunny каза...

Йехааааааа! :))))) Какви приготовления, какви красоти! <3 :)))) Невероятно свежо морско парти се е получило, Маги! Всичко си изпипала до последния детайл, явно не само с картичките си така! :P Браво! Искрени поздравления за това, което си свършила, а резултатът е много усмихнати детски личица по снимките! <3 :))) Поздрави на сладък Емо! <3 :)))

Te4eto каза...

Радост лъха от всички снимки, а за разтапянето нямам думи! (само една сълзичка пуснах)
Бъдете все така!

Being shMe каза...

Така, мила Маги, моля те приеми извинения от голямата жълта патица, т.е. мен. Със страхотно закъснение но истински от сърце пожелавам на този малък голям юнак да расте здрав и безгрижен, а смехът му всеки ден да ти подарява безгранично майчино щастие. Много любов и само добро желая на прекрасното ти семейство! Партито е "УаУ". Страхотна тема, извълнена блестящо във всеки детайл. Впечатлена съм силно. Браво и много топли поздрави :)ххх

Bo каза...

Ах, всичко изглежда толкова красиво, ефектно и перфектно! Невероятно си го измислила! Браво! Аз не съм спец по снимки и шиене, и всичко ми изглежда прекрасно и качествено! И как да не се разтопиш - то си е толкова мила и нежна снимка! Имате си страхотно дете! Поздрави :)

Маги каза...

Благодаря ви , за милите пожелания и коментари! :*

CraftyEllie каза...

Маги, да ви е жив и здрав големият малък мъж! Настна последната снимка е толкова затрогваща...на мама сладкото момченце :) Любов струи от нея! Парти декорацията и почерпките са много стилни - завидях благородно :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails