понеделник, 1 април 2013 г.

Вдъхновено

Ах, диадемки за коса... отдавна не бях правила. Споделяла съм моята слабост към момичешките аксесоари. :) Като гост вдъхновителка в предизвикателство на Мър-Мяу, чиято тема този месец е "Не-хартиени закачки"избрах за вдъхновение да направя цели две. 
Разбира се те си бяха наречени за една сладка госпожица и са вече при нея да им се радва и да се кипри. Тя е момиченцето на наши близки приятели. За мен е истинско удоволствие да й правя разни неща. Като всяка малка госпожица е много кокетна и суетна, за всеки тоалет трябва да има подходящ аксесоар. Замислила съм й още цветни закачки и скоро ще ви покажа и тях. :)


За втората диадемка си имах още едно вдъхновение и това са страхотните диадеми на Вили. Нейните проекти са винаги много вдъхновяващи и красиви.


С първата диадемка се записвам в Авантюра 1-ва на shMe.

5 коментара:

VioletCloudlet каза...

Чудесни са!!! Чудесни са, Маги!

Unknown каза...

Маги,толкова са красиви ,прекрасно вдъхновение си имаш!Честно и мен втората ме грабна веднага!Пак ще и се полюбувам!

Being shMe каза...

Хей, Маги, как се радвам, че днешната последна вълна на моята Авантюра е грабнала и теб. И то с толкова прекрасно, момичешко изпълнение. И двете диадемки са разкошни, а вдъхновението ти прекрасно. Винаги се радвам безкрайно много на нещата за малки дами и продължавам да въздишам с копнеж. Благодаря ти от сърце :)ххх

vilini каза...

Маги, прекрасни са и двете!

Bo каза...

Толкова са красиви и кокетни... страхотен подарък за всяка дама!:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails