петък, 5 април 2013 г.

Лилаво на розови точки... :)

Признавам, че все по-рядко се хващам да правя покани. Рутината направо ме смазва, да не говорим, че точно тези бяха съпътствани с някой препятствия. Свършиха ми 3 от маркерите и тъй като не успях да намеря по българските магазини 2 от цветовете, се налижи да оцветя на ново част от картинките. После и принтера ми направи номер при разпечатването на вътрешните текстове. Той вече е на доизживяване и не знам в кой момент съвсем ще ме изостави...
Та, така... в крайна сметка си мисля, че след всичко това резултатът е добър и най-важното е, че се харесаха на поръчителката. ;) Поканите са за кръщене на една малка принцеска. Майка й искаше да са в лилаво, розово и жълто. Заложих на семпъл модел с лилава основа и нежен жълт тюл за акцент, който ми е подарък от  Вили


Сладкото ангелче е дигитален печат на Sylvia Zet.


Като скромен подарък в пакета изпратих и една диадемка за коса за малката Маги. Хихи, почти ми е адашка. :) Направих я в нежните цветове на поканите и се надявам, че ще подхожда на тоалета й за кръщенето. :)


8 коментара:

Te4eto каза...

Трудностите само са те направили по-силна! Страхотно си се справила! Мен лично тази цветова комбинация би ме уплашила (не си признавам, че би ме отказала)... при теб нещата са станали супер!

Toni каза...

Леле, колко труд! Но си е заслужавало. Станали са прекрасни. Семпли, но достатъчни! А диадемката е много сладка.

VioletCloudlet каза...

Маги, високото дърво го брулят силни ветрове и затова то пуска дълбоки корени. Ти си като тях- преследваш целите и намеренията си без да се отказваш и резултата е завиден! Поканите колкото са семпли, толкова са ефектни! Всичко си е на мястото и носи посланието си! А къдричките от тюла са мил детски спомен , чудесно пресъздаден във всяка покана! Заслужали са си времето и перипетите през, които си минала! Диадемката подарък е ПРЕЛЕСТ!

Veselina каза...

Прелестни са поканите, Маги! Красиви, много нежни и впечатляващи. Подаръкът е страхотен!

vilini каза...

Въздишам аз по тези диадеми и все не се престрашавам поне да се пробвам.
Много нежен, ангелски подарък.

Елена каза...

Прекрасни са ,Маги! От подбора на цветове, до къдричката всичко е толкова изпипано, а диадемката е прелестно малко бижу.

honey_bunny каза...

Ох, сладкото ангелче! <3 Маги, невероятна е! :))) Трудна цветова комбинация, а отделно и другите неволи с маркерите... :) Справила си се превъзходно! А тюлът е разкошен завършек! <3
Не се и съмнявам, че поръчителката се е влюбила и в поканите, и в подаръчето! :)))) Браво!

CraftyEllie каза...

Страхотни са - по нищо не личи, че е имало пречки при направата им! Мога да си представя колко трудо- и времеемко е било всичко, но резултатът си заслужава! Диадемата е чудничка също! Брависимо!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails