сряда, 17 юли 2013 г.

За бебе Борис

Добро утро! След кратка почивка и малко бягство към морето съм отново на линия и заредена с енергия. Един морски поздрав от самотния плаж.


Около мен тази година има доста бебчета. Знаете, че бебешките проекти са ми слабост. Е, ако не сте го знаели до сега, вече го знаете. :) Приятели на приятели съвсем скоро станаха родители за втори път. Та нашите приятели ме помолиха да им направя албум за снимки, който да подарят. Познавам семейството лично и ми беше още по-лесно и вдъхновяващо да изпълня желанието на нашите приятели.


Отначало идеята беше да е само за снимки, но накрая се спряхме на варианта по месеци, но да събира повече снимки. Модела е на Вили.
Тъй като стана доста обемен исках да му сложа закопчалка. Не успях да намеря подходящ ластик за първоначалната идея, затова сложих панделка.



В началото заших джобче, в което могат  да се прибират бележки и други важни неща.



На белите страници сложих домашно направени washi tape. :)




Елементите на корицата, както и няколко елемента вътре в албума, които не съм снимала, са от бирен картон. Изработени са от Студио за лазерно гравиране LenyArt. За да са по-цветни и закачливи ги оцветих с Copic маркери, а отгоре ги минах с glossy accents. Признавам, че glossy-то го използвам много и като лепило, то ми е любимото. Имам няколко други вида лепила, но просто това лепи най-здраво, поне според мен и гледам винаги да съм заредена с него.



7 коментара:

Toni каза...

Страхотен албум! Толкова много работа, но си е заслужавало. Всеки детайл е изпипан и на място. Браво. И на мен ми се прииска да си имам такъв :-)

Te4eto каза...

Маги, страхотно изглежда албумчето!
Аз като майка на Борис (отдавна не бебе) естествено имам особен сантимент към това име и затова този ти проект ми е още по-любим!

VioletCloudlet каза...

Ще изкрещя: Ч У Д Е С Е Н е!!!

kenli каза...

Много и прекрасна работа си свършила!!!Браво на теб!

Claire Dale каза...

Love your journal! Thank you for joining us at Dream Valley Challenges for our 'Fancy Folds' challenge!
Claire xx
DVC DT

Marlies каза...

A beautiful mini album! A lovely design and papers! Thanks for joining us at ATSC, Marlies

JenniferD каза...

What a Great Album! Awesome Colours and Thankyou for joining us at NMWC!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails