понеделник, 29 декември 2014 г.

За края на годината

Броени дни остават до края на годината. Честно казано аз нямам търпение тази да си отиде. Пожелавам си следващата да е много, много, много по-добра и щастлива. Пожелавам го и на Вас!
По една или друга причина си дадох почивка от блога и хартиите. Вероятно и през следващата година ще се появявам по-рядко. Сигурно очаквате, че ще Ви покажа нещо коледно, но аз дори не съм изваждала коледните си материали тази зима.
Преди време получих поръчка за албум, който доста ме затрудни. Трябваше да има картинки на 2 момиченца, 1 момченце и котка. Не бях обединявала печати, добре че няколко дами в Консорциума се отзоваха на запитването ми и сърдечно им благодаря. След известно лутане и разглеждане на дигита, се спрях на 3 на Mo.


За акцент на някой страници използвах един от шаблоните, с които се сдобих на срещата в София, структурна паста и любимите ми шевове.

Е, това е от мен за 2014 г. Весело посрещане на НГ!

4 коментара:

VioletCloudlet каза...

Страхотен албум!!! Липсваш ...

Toni каза...

Весела, Успешна, Щастлива и Прекрасна Нова Година, Маги! Надявам се през новата година да размислиш и да се появяваш по-честичко...албумчето е чудесно! Браво.

debby4000 каза...

Gorgeous, beautiful album cover, sweet images.
Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
Luv
Debby

Unknown каза...

An amazing make! Love how you've combined those three on the album cover. Perfect! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails