неделя, 8 март 2015 г.

Mixed media

Честит празник, дами! Бъдете красиви, щастливи, обичани и все така кративни!
Да не остана назад и аз се "гмурнах" в така нашумялия стил напоследък mixed media. Кат, чувствай се лично отговорна за въвличането ми. <3>


По случай празника реших да направя по едно пано със снимка на сина ми за бабите. Започнах паната абсолютно на сляпо, защото не бях виждала снимките, които им правиха в градината. 


Използвах подръчни материали. За основа бирен картон, което минах с акрилен грунд. Малко разбрала, недоразбрала си купих грунд, който бе доста рядък, вместо гессо, но ще си забъркам домашно в най-скоро време. На места налепих малко тишу хартия, отгоре минах с тънък слой акрилна бяла боя. Направих релеф и започнах да мацам с дистрес мастила. Беше голям кеф. :)  Сложих малко washi tape, накъсани парченца от страниците на едно списание и мъниста. Преди да залепя снимката минах с лак, за да "запечатам" боята и мастилата.

5 коментара:

Kati каза...

Маги, супер добре са се получли платната. Хем са интересни, хем снимката е акцента на цялата работа. Вярвам, бабите са били на седмото небе от радост.

Bo каза...

Ooo, да... Кати го умее това :). Мисля, че се е получило страхотно! Хареса ми как се е вградила тишу-хартията :)
Честит празник! :)

Suzanne C каза...

Adorable layout! Love the pretty soft background for the adorable picture. Thanks for playing along with us at Simon Says Stamp Monday Challenge!

Margot-craftcorner каза...

Fabulous project :)Thanks for sharing and joining us at Scrap & Craft . Margot xx

Deni каза...

Чудесно се е получило! Май ще взема и аз да се пробвам с "мацането".

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails