сряда, 3 юни 2015 г.

Черно и бяло

Предполагам всички сте виждали красивите творения на Vicky Papaioannou. Тя е много вдъхновяваща и след поредния нейн клип, който гледах, исках да направя своя интерпретация на нейните странички. Със сигурност не мога да се сравнявам с нейния талант. Идеята й с накъсаните страници много ми хареса и вероятно пак ще я използвам. 


Долните страници боядисах с бяла акрилна боя, за текста използвах фонов печат с текст на френски и дистрес мастило. За да отпечатам кръгчетата използвах ролка от тоалетна хартия. Втората страничка минах с черно домашно гессо. В бурканчето беше тъмно сиво и си мислех, че ще се наложи да мина още веднъж с черна акрилна боя, но когато изсъхна си стана черно. Напръсках на места с glimmer mist spray и малко разредена акрилна боя.
Надписа отдавана си стоеше разпечатан и си чакаше подходяща страничка. Сякаш шрифта ми дойде малко малък, но вече нямам принтер в  нас и го оставих така.



Картишок-КРАСИВИ ДУМИ НА СТЕНАТА (текст на български!) /Надявам се, че фоновия печат, който не е на български не е в разрез с правилата на това предизвикателсвто./

6 коментара:

Kati каза...

Маги, много силни думи и много правдиви.Харесва ми рамката, която си им направила- контрастът между черното и бялото прави текста да изпъква.Перфектна страничка за предизвикателството, благодаря ти, че я сподели с нас.

Irena Stefanova каза...

Ехааа! Супер е, Маги!

smiles каза...

И на мен много ми хареса посланието! :) И определено си го крада това с ролката от тоалетна хартия :)

bejko каза...

Ако поне всеки десети се придържаше към тези думи,светът днес щеше да е едно много по-добро място за живеене.Небрежните петна и хаотични точки като фон подсилват сериозноста на думите.Радвам се ,че сме те провокирали за участие при нас.

honey_bunny каза...

Маги, тези думи олицетворяват представата ми за теб като човек. :) Не съм имала удоволствието да те срещна лично, но нали знаеш - в днешните "виртуални" времена всеки си изгражда някаква представа за човека отсреща, ей така, по интуиция, понякога грешна, понякога доближаваща се до истината... :) Толкова позитивизъм струи от тази страничка! Радвам се, че я включи във второто предизвикателство на Картишок ММП, защото освен силните думи, изработката на страничката е разкошна и нестандартна! :) <3

Stamping With Bibiana каза...

great project
hello from sunny california
Bibiana
current "throwback thursday #TBT" challenge at my blog: Any shaped card

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails