сряда, 4 ноември 2015 г.

За Емо и Кали

Както знаете тима на Картишоците наскоро се увеличи с един малък и сладък бебок. :) Джиджи е щастлива мама на малкия Емо, но и на кака Кали. Поради тази причина реших да направя за подарък един комбиниран албум за двамата. Никаква идея нямах за страничка за арт журнал, а и да си призная доста се притесних, че няма да се справя, особено като се има в предвид, че ще е за една от моите любими авторки в този стил, и не само. 
Албума е в доста нестандартен за мен размер- 8" х 8". Сложих по един разделител от бирен картон с имената на Емо и Кали, за да се вижда от къде започват страничките на всеки от тях. Поиграх си по тях с джелатосите. Този път използвах за основа друго гесо и размазвах с пръсти джелатосите, та резултата ми хареса повече. Използвах печатите на Мигито и съвсем малко декорации, за да е удобно да се слагат снимки все пак. Сложих по едно пликче за мили спомени на всеки от двамата. Буквичките на корицата и имената на Емо и Кали минах с Glossy Accents.

1 коментар:

Emma Williams каза...

What a lovely mini book and I love all the papers that you've combined and all the little details you've used, it's fabulous! Thank you for sharing your project and for playing along with us over on the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails