петък, 6 януари 2017 г.

Цветова комбинация на точки

Честита Нова Година!
Бъдете щастливи, здрави и все така креативни! Пожелавам Ви цветна и изпълнена с много усмивки година!
Честито на всички днешни именници, сред които е и моята майчица!
Благодарение на Поли Христова, която ме избра за победител в нейното предизвикателство „Коледна картичка с печат/ печати”, имам възможност днес да Ви предизвикам.

Темата, която съм избрала е в една от любимите ми цветови комбинации, която ще видите по-надолу, но Ви поставям  допълнително условие да има точки. Може да са по дизайнерската хартия, на панделка, на картинка, от перфоратор... възможностите са много.

Цветова комбинация на точки

https://www.pinterest.com/pin/41306521562367069/

Много е актуална заешката тематика при нас, тъй като малкото ми Зайче /Ева/, навърши 1 година вчера. Избрах за тема на празника зайчета. Реших да подготвя за вдъхновение заешка картичка, както виждате с много точки. ☺Очаквам Вашите творения в предизвикателството на Картичкофурии до 19 януари 2017 г.

Simon Says Stamp Wednesday Challenge-New Something

4 коментара:

Jo Nevill каза...

Great card, love the colours you have used, they all work so well together.
Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge this week.

Jo x

Toni каза...

Да ти е здраво, щастливо и обичливо малкото зайче Ева! Чудесна картичка за вдъхновение си подготвила! Честита Нова година!!! Още повече успехи и радост през тази година

Creations каза...

Страхотна картичка и много интересно предизвикателство. Картичката трябва да е единствено и само с тези цветове или може да има и други?

Маги каза...

Благодаря ви!:)
Да, картичката трябва да е с тези цветове само. Може да се направи изключение, ако има зелено по цветя или черен надпис.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails