вторник, 14 март 2017 г.

Аз съм мечтателка на 7 г.

Тази година блогът ми навършва 7 г.  Макар да има моменти, в които не съм толкова активна, както в началото, той си остана моето място за мечти. Намерих приятели, намерих лично удовлетворение, хобито е моята антистрес терапия.
Благодаря на всички, които се отбиват, оставят коментари или само надникват!
От няколко години по различни причини не съм отбелязвала рождения ден на блога. Тази година ми се иска да отпразнувам с Вас. Ще има подаръци, направени от мен. За тях ще могат да участват всички оставили коментар  само тук в блога, под този пост. Моля в коментара си да напишете електронната си поща. Ще имате време от днес 28.02.2017 г. до 14.03.2017 г. На 15.03.2017 г. ще изтегля имената на 2-ма от Вас, които ще получат ръчно изработен мини албум от мен.
Малка подсказка за подаръците. 😉




35 коментара:

Plamnito каза...

Маги, моя вдъхновителка! Нямам търпение да те поздравя първа! Честита годинка! Честита нова стъпка по пътя на вдъхновението и красотата! Ти правиш мечтите ралност! Желая ти здраве! Желая ти вдъхновение! Желая ти удовлетворение! Желая ти пъстра и весела година! На мен ми стига, че те познавам! Но за да е справедливо, ето адресът e-mail-а ми: plamnito@gmail.com

Sophie каза...

Честита годишнина, Маги! Много харесвам творбите ти и с удоволствие ще се отбивам и занапред в твоето местенце да почерпя вдъхновение и да помечтаем заедно ;) Софи sofia.arnaudova@gmail.com

vilini каза...

Маги, ти беше момичето, което ми помогна да създам своя блок преди много, много време. Благодаря! Еййй, с какъв трепет съм очаквала и чела всеки коментар....
Ще ти пожелая да си здрава и да ни радваш с нови и неповторими майстории още 10х7 години!

Анонимен каза...

Diliana25@abv.bg

Unknown каза...

Маги, честита 7ма годинка и от мен! Още много години смело напред, твориш истински красоти, радващи безкрайно много всички. Бъдете здрави и щастливи цялото семейство, защото сигурна съм, голяма част от вдъхновението идва именно от там!
Мейлът ми е kalina@gmail.com

Виктория Георгиева каза...

Честита годишнина!!! С пожелание за много вдъхновение и много нови проекти!!!
vikityg@mail.bg

Cvetelina Borisova каза...

Маги ,честита блог годинка! Пожелавам ти много творческо вдъхновение ,за да може да се наслаждаваме повече на твоите красоти! cveti_vb@abv.bg

Being shMe каза...

Магс, толкова ли станаха? :) Честита годишнина и с пожелания за още много по седем.Твоето местенце си остана едно от най-любимите ми през годините и не пропускам да надниквам винаги,когато споделяш някоя мечта. Бъди здрава, все така вълшебно креативна и цветно вдъхновяваща. Благодаря за красотата :)ххх

Rosica Katreva каза...

Маги, честита 7- ма годинка! Бъди здрава и все така вдъхновена и вдъхновяваща! Пожелавам ти една прекрасна година и много поводи за усмивки! rosica_katreva@yahoo.com

Десислава Жейнова каза...

Честита блогогодинка, Маги! Ти си ми един от любимите творци и винаги с удоволствие разглеждам направеното от теб! Желая ти много вдъхновение и още много прекрасни проекти!
desita_vr@abv.bg

Unknown каза...

Честита годишнина,Маги! Продължавай да твориш прекраснотии! :)

Rony каза...

7 години може да са малко за нчкой, но за твореца са безкрайно много време! За седем годни колко много хартия е изрязана и сгъната, колко лепило е разнесено, колко ядове са похабени и колко много хора са ощастливени!!! Честит празник!!!
Пожелавам ти да не губиш музата си и да продължаваш да радваш хората с красотите си!!! Дерзай!
( bgarts.com@gmail.com)

Unknown каза...

Честита седма годинка! Много здраве, щастие и вдъхновение!Продължавай да ни радваш!
saga_hotel@abv.bg

krechi каза...

Честита 7-ма годинка, Маги! С удоволствие посещавам блога!
Желая ти здраве и много вдъхновение!
krasi_bus@abv(dot)bg

tancheto каза...

Честита седма годинка, Маги! Желая ти още много по 7 години и творческото вдъхновение да не те напуска, за да продължаваш да ни радваш с прекрасните ти творения :)
taniakrasteva@yahoo.com

Dess V каза...

Честит рожден ден на това прекрасно и любимо мое местенце! Маги, пожелавам ти да не преставаш да твориш и да ни радваш още много дълго с красотите си! Аз ще се отбивам винаги с усмивка. =)

dess.v13@gmail.com

KalySto каза...

Олеле, цели 7! Маги, твоето място стана и остана едно от любимите ми ! Радвам се,че правиш всичко с много стил,krasota, вкус и усет за детайлите.
Поздрави и прегръдки от мен!
Кали (drkalinasto @gmail.com)

Irina Kirqkova каза...

Честита 7-ма блогогодинка! Един от любимите ми блогове.Маги, желая ти много вдъхновение и време за творене!
Ирина Кирякова
ira@mail.bg

Toni каза...

Първите 7 вече не ти липсват :) Пожелавам ти/ни да навършиш поне пълнолетие и да ни радваш с осъществените си мечти и красиви проекти.
Ще се радвам безкрайно да съм собственичка на един твой прекрасен албум!
tonya.blagoeva@gmail.com

Desislava каза...

Честит рожден ден, Маги! Да сте здрави! На теб лично ти желая да имаш достатъчно време да създаваш красота!Прекрасно е всичко, което правиш!

desbes@abv.bg

Unknown каза...

Честита годишнина ,Маги! Много вдъхновение ти пожелавам ,за да ни радваш с красотите ,които правиш. Anndreqnna@abv.bg

arcadia каза...

Честити първи седем годинки, талантливке! Тук е едно от местата, на които се връщам с удоволствие!

arcadia каза...

И в чест на регламента, да оставя и електронната си поща: gerrym(@)abv.bg Прегръдки!

Анонимен каза...

Юхуууу , цели седем години ! Пожелавам ти още 77 активно творчество ! 🤗🤗🤗
Жени
Evgenia_petrova_@abv.bg

Unknown каза...

Честита 7 годинка и от мене! Продължавай да ни радваш с всичко, което създаваш.Пожелавам ти неспирно творческо вдъхновение!!! tatiana2010@abv.bg

Denitsa Andreeva каза...

Честита годишнина ! Продължавай да вдъхновяваш и себе си и другите с красотите, които правиш !

11sunnsh1ne@gmail.com

Поли Христова каза...

Честит Рожден Ден на блога, който винаги свързвам със стилни и перфектно изпипани проекти :)!Пожелавам ти здраве и постоянство в поддържането на това цветно,зареждащо ни с готино настроение местенце!

goldie каза...

Маги, честита 7ма годинка и от мен! Още много години смело напред, твориш истински красоти,а текстилните ти албуми са уникални!

Le каза...

Каквото и да напиша ще е и малко и излишно. Ти добре знаеш какво мисля за теб и всичко, което правиш, колко харесвам стила, посланията, чистотата на твоите неща. Ти си беше и си си моя любимка и макар и никога да не заприличах на теб с твоето съвършенство, не значи че не съм си го мечтала. Продължавай да си себе си, Маги. Помня повече от добре какво беше преди 7 години. Ще си го спомням и след 70
etzenova@gmail.com

Kati каза...

Маги, струва ми се, че още 7 пъти по 7 години няма да ми стигнат да се наситя на красотите, които споделяш. Обичам да наминавам от тук и да се зареждам с добро настоение. Радвам се, че споделяш и ти желая много вдъхновение и за напред.
Кат (kakichka@gmail.com)

Анонимен каза...

Честита Годишнина zarat@abv.bg

Irena Stefanova каза...

Честита блогогодишнина, Маги!
Пожелавам ти продължаваш да откриваш вдъхновението в малките неща и дано още дълго време да намираш удовлетворение в това да ни радваш с прекрасните си проекти!
Прегръдки!
Ирена
live888bg(at)gmail(dot)com

Ellie каза...

Честита седма блогогодина, Маги! Винаги се отбивам с удоволствие в твоето местенце, защото тук е красиво, стилно и интересно! Пожелавам ти вдъхновението винаги да бъде твой спътник и да продължаваш да твориш с любов и ентусиазъм! Прегръдки!
Ели (e_cherneva@abv.bg)

Анонимен каза...

Честит 7ми рожден ден! Винаги съм се възхищавала от красотите които творите, и Ви желая здраве и творческо вдъхновение още много Х 7!!! radka_vracheva@abv.bg

Анонимен каза...

Златина Ташева Седем години мечтателски блог? Чак се замислих дали е истина... Харесвам това местенце както в началото, когото започнах да се отбивам тук и най-много се радвам, че за разлика от много други блогове, в твоя все още намирам често нови публикации и красоти. Продължавай все така да му вдъхваш живот и си остани мечтател!
zlatina_dimitrrova@abv.bg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails