сряда, 5 април 2017 г.

За първата годинка на Емо

Всъщност Емо вече е почти на 7, а мама, т. е. аз едва сега му направих албум.☺
Започнах този албум през септември 2016 г. С пълзящо бебе /вече ходещо, даже тичащо, хихи/ и куп други задължения се твори по-бавно. 
Понеже обичам да се самопредизвиквам, избрах да го направя с корици от плат. Въпреки, че вече видяхте доста мои неща с корици от плат, да си кажа, това са кориците, които уших най-първи. Благодарна съм изключително много на Вили и Кали, които споделиха с мен някой тънкости за направата им. 😘
Размера е 8"/8". Напълно споделям мнението на Кат, че е по-удобно между страниците да няма много обемни неща и твърде много украси, затова се постарах да е по-изчистен.
Мисля, че най-трудната част беше подбирането на снимките и подреждането на страниците. Въпреки че албума е хронологичен, все пак всяка украсена страница трябваше да бъде съобразена поне малко със снимката. Къде се справих, къде не, но албумът ми е много, много на сърце.
Написах кратки стихчета и за двете си деца, и им намерих място между страниците в албумите им.Както виждате на снимката има още едни корици от плат, които са за албума на дъщеря ми. Той все още не е завършен. След около 1-2 месеца се надявам да Ви покажа и него. 😉Идеята за хартията с накъсани краища, като свързващ елемент на две снимки, взех от този страхотен албум на Кали. Шитата звездичка на задната корица отново е нейна идея и може да видите тук.
Заснемането и обработката на клипа се оказаха трудна задача за мен, но все пак не се отказах от идеята.

                


3 коментара:

KalySto каза...

Маги, страхотен е! И аз съм на мнение,че най-добри албумите стават,когато се правят заедно със снимките.А на мен ми поруменяха бузките от толкова „цитирания”. Благодаря ти!
Пък моите албуми за децата сигурно ще им ги правя за абитуриентските, та съвсем не си закъсняла.

Поли Христова каза...

Браво, Маги,мноооого ми хареса- пъстър, весел ,не е претрупан и според мен перфектно си съчетала хартиите със снимките.С нетърпение ще чакам на дъщеря ти.

Sandra каза...

Such a pretty album, the cover is stunning and love all the pattern papers inside. Thank you so much for joining us at Simon Says Stamp Monday Challenge. Hugs, Sandra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails