сряда, 28 февруари 2018 г.

ATC-Роботи и 8-ми рожден ден

Моят блог става на 8 години днес. Върнах се назад да разгледам първите си публикации. Стана ми малко смешно и малко тъжно. За съжаление Facebook замести писането в блоговете, но аз не се отказвам все още. Благодарна съм на всички, които се отбиват тук!
Подготвила съм Ви днес 2 весели ATC-та с роботчета. 9 коментара:

Miss Emerald каза...

Ехеее, колко е пораснал твоя блог! Честито да ви е и продължавай да не се отказваш от него. Все още, поне на мен, ми е приятно да надничам по блоговете и да ви чета.

Plamnito каза...

Честита блог-годинка, Маги! Здраве и вдъхновение ти желая!

Toni каза...

Аз също имам сантиментални чувства към блоговете и си го поддържам все още. Макар и по-рядко. Продължавай и ти! Обичам да се отбивам при теб!

Maria Tchotcheva каза...

Много са сладки, Маги! Честито и очакваме нови прекрасни творения :*

Ellie каза...

Честита 8-ма годинка на блога, Маги! За мен винаги е удоволствие да посещавам твоето местенце-толкова красота, прецизност и добри идеи срещам тук! Пожелавам ти тонове вдъхновение и още много заряд и желание, за да продължиш да стопанисваш блога и да ни радваш с творенията си! Прегръдки!

Irena Stefanova каза...

Честито, Маги!
И аз се отбивам често и с удоволствие, макар и не винаги да намирам време да коментирам, но да знаеш, че винаги се усмихвам :)
Прегръдки и още усмивки!
Рени

Te4eto каза...

Набори сме (поне по блогове) и явно този набор е сантиментална. За съжаление я няма вече еуфорията, но пък все ми се иска да вярвам, че си струва постоянството. Не те навестявам вече толкова често както преди, но винаги когато го направя ми е много хубаво. Обичам стила и начина по който изпипваш всеки детайлите, ама много ги обичам!
И тези АТС-та са супер, както винаги.
Целувам те и ЧРД!

Teresa каза...

What a beautiful project! Thanks so much for joining in at Country View Challenges for our February challenge. Good luck and hope to see you again x Teresa DT

debby4000 каза...

Fabulous card, what unusual dies, they are brilliant.
Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.
luv
Debby

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails