Страници

сряда, 28 февруари 2018 г.

ATC-Роботи и 8-ми рожден ден

Моят блог става на 8 години днес. Върнах се назад да разгледам първите си публикации. Стана ми малко смешно и малко тъжно. За съжаление Facebook замести писането в блоговете, но аз не се отказвам все още. Благодарна съм на всички, които се отбиват тук!
Подготвила съм Ви днес 2 весели ATC-та с роботчета. 



9 коментара:

  1. Ехеее, колко е пораснал твоя блог! Честито да ви е и продължавай да не се отказваш от него. Все още, поне на мен, ми е приятно да надничам по блоговете и да ви чета.

    ОтговорИзтриване
  2. Честита блог-годинка, Маги! Здраве и вдъхновение ти желая!

    ОтговорИзтриване
  3. Аз също имам сантиментални чувства към блоговете и си го поддържам все още. Макар и по-рядко. Продължавай и ти! Обичам да се отбивам при теб!

    ОтговорИзтриване
  4. Много са сладки, Маги! Честито и очакваме нови прекрасни творения :*

    ОтговорИзтриване
  5. Честита 8-ма годинка на блога, Маги! За мен винаги е удоволствие да посещавам твоето местенце-толкова красота, прецизност и добри идеи срещам тук! Пожелавам ти тонове вдъхновение и още много заряд и желание, за да продължиш да стопанисваш блога и да ни радваш с творенията си! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  6. Честито, Маги!
    И аз се отбивам често и с удоволствие, макар и не винаги да намирам време да коментирам, но да знаеш, че винаги се усмихвам :)
    Прегръдки и още усмивки!
    Рени

    ОтговорИзтриване
  7. Набори сме (поне по блогове) и явно този набор е сантиментална. За съжаление я няма вече еуфорията, но пък все ми се иска да вярвам, че си струва постоянството. Не те навестявам вече толкова често както преди, но винаги когато го направя ми е много хубаво. Обичам стила и начина по който изпипваш всеки детайлите, ама много ги обичам!
    И тези АТС-та са супер, както винаги.
    Целувам те и ЧРД!

    ОтговорИзтриване
  8. What a beautiful project! Thanks so much for joining in at Country View Challenges for our February challenge. Good luck and hope to see you again x Teresa DT

    ОтговорИзтриване
  9. Fabulous card, what unusual dies, they are brilliant.
    Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.
    luv
    Debby

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте време да разгледате и коментирате моите неща! :)