четвъртък, 30 август 2018 г.

Арт журнал 2 - опити за рисуване

Рисуването не е от най-изявените ми способности. Като малка имах някакви амбиции в тази област, но твърде рано спрях да ги развивам. Все моля мъжът ми да ми нарисува нещо, но той няма време, та накрая аз се престраших да опитам. Моля художниците сред Вас да не са прекалено критични. 😊
Разбира се и този път си имах вдъхновение, даже 2 вдъхновителки. Първата е Toni Burt, а втората е Nika In Wonderland. След няколко неуспешни опита да нарисувам женско лице, най-накрая успях да направя нещо прилично.
 








Mixed Media Place-August challenge /flowers, female silhouette and colors-pink, green, purple, pale blue/

Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Anything Goes

5 коментара:

Dess V каза...

Прекрасно е, браво! Тъкмо щях да коментирам, че ми напомня много на Ника, и видях, че си споделила, че са твои вдъхновителки с Тони. Има и от двете по нещо, но въпреки всичко твоят почерк си личи и си се справила чудесно с рисуването!

DanielalaArt каза...

Маги, прекрасно е! Направила си лицето толкова нежно и красиво! Поздравления! Явно имаш талант и за рисуване!Продължавай!

Toni каза...

Браво, Магш. Чудесно си се справила. Хубаво е човек да излиза от зоната си на комфорт. А и рисуването иска тренировки. Ника и аз я видях в творбата ти, но пречупена през твоя поглед, което е чудесно.
Продължавай все така.

Marge каза...

Such a beautiful mixed media work! Thank you so much for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

Marge
××

Arantzazu каза...

beautiful page!
thanks for playing with us at MMP!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails