събота, 2 януари 2021 г.

Mixed Media Academy Challenge-January 2021

Честита Нова Година! Бъдете здрави и щастливи!

През ноември миналата година ме поканиха да стана част от екипа на Mixed Media Academy Challenge. Ето, че дойде време за първото предизвикателство за 2021 г.


Нова година - нов късмет и надежда за нещо по-добро. Това е моят нов Art Journal за 2021 г. 
Вдъхнових се от цветовете на дъската за януари. Напръсках с 2 вида спрей плата, заших кориците и боядисах с акрилни бои елементите от бирен картон. Използвах хартии на Stamperia и избрах страхотен таг със слон. Използвах всички цветове от палитрата, защото те наистина се съчетават много красиво.






Може да се включите в предизвикателството като направите микс медия проект, като използватепоне 3 цвята от палитрата, като допълнително може да използвате бял и черен. Може да използвате за вдъхновение и елементите от дъската. Не се допускат картички, тагове и ATC-та. Цитатът за януарското предизвикателство е „НАДЕЖДАТА расте навсякъде“. Искаме да знаем какво се надявате да внесе Новата Година или Вашата надежда за бъдеще или какво означава за Вас надеждата. Тук може да прочетете всички правила. Предизвикателството ни е отворено за целия свят. Нашите спонсори предлагат страхотни награди.

Няма коментари:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails