Страници

понеделник, 23 май 2011 г.

Лятно настроение

Обичам лятото, въпреки непоносимата жега. :) Вероятно защото го свързвам с морето и безгрижните летни ваканции на село. Игри до късно вечер със съседските деца, обиколки с колелото из селските улички и вечно ожулени колене и лакти. :) Няколко пъти съм падала от колело и люлка, но не ги намразих, а напротив. До преди да забременея първата ми работа като си идех на село бе да грабна колелото и да направя няколко обиколки на селото. Ех...Люлките пък са другата ми любов. :) И сега като видя празна площадка сядам на някоя люлка да се полюлея. Е, вече по-радко го правя, защото си имам заместник. На Емко първата му работа като го смъкна от количката е да фиксира някоя люлка и се запътва към нея. :) 
Но аз много се отплеснах. Исках да ви покажа днешната си картичка.




5 коментара:

  1. Чудесна е!Тази картинка и мен ме чака за едно от предизвикателствата,но да видим да ли ще успея!

    ОтговорИзтриване
  2. Маги, на една пресечка от дома има много хубав детски парк с люлки и пързалки. Често като ходя с детето да играе се мятам на някоя от люлките. Габи не им е фен обаче, сяда съвсем за малко :) Тези картинки на ШН са много носталгични, да те разплачат направо. :)

    Отговарям за хартиите. На ОА са 3 колекции единични листи 12х12" - cherry hill , night light и Schoolhouse

    ОтговорИзтриване
  3. Много лятна, много нежна картичка :) Колкото до люлките, мога да се люлея с часове... прекрасни са за сваляне на напрежението :))

    ОтговорИзтриване
  4. Маги, разкошна е тази картичка. Много свежи цветове си подбрала и си ги комбинирала страхотно. А момиченцето все едно е събирателен образ на всички малки дечица, които обичат лятото, игрите на село, колелета, люлки и т.н.:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отделихте време да разгледате и коментирате моите неща! :)