понеделник, 23 май 2011 г.

Лятно настроение

Обичам лятото, въпреки непоносимата жега. :) Вероятно защото го свързвам с морето и безгрижните летни ваканции на село. Игри до късно вечер със съседските деца, обиколки с колелото из селските улички и вечно ожулени колене и лакти. :) Няколко пъти съм падала от колело и люлка, но не ги намразих, а напротив. До преди да забременея първата ми работа като си идех на село бе да грабна колелото и да направя няколко обиколки на селото. Ех...Люлките пък са другата ми любов. :) И сега като видя празна площадка сядам на някоя люлка да се полюлея. Е, вече по-радко го правя, защото си имам заместник. На Емко първата му работа като го смъкна от количката е да фиксира някоя люлка и се запътва към нея. :) 
Но аз много се отплеснах. Исках да ви покажа днешната си картичка.




5 коментара:

Addii каза...

Чудесна е!Тази картинка и мен ме чака за едно от предизвикателствата,но да видим да ли ще успея!

Поли каза...

Уау, завладяваща е.

Nana каза...

Маги, на една пресечка от дома има много хубав детски парк с люлки и пързалки. Често като ходя с детето да играе се мятам на някоя от люлките. Габи не им е фен обаче, сяда съвсем за малко :) Тези картинки на ШН са много носталгични, да те разплачат направо. :)

Отговарям за хартиите. На ОА са 3 колекции единични листи 12х12" - cherry hill , night light и Schoolhouse

Green-Eyed Girl каза...

Много лятна, много нежна картичка :) Колкото до люлките, мога да се люлея с часове... прекрасни са за сваляне на напрежението :))

Milena каза...

Маги, разкошна е тази картичка. Много свежи цветове си подбрала и си ги комбинирала страхотно. А момиченцето все едно е събирателен образ на всички малки дечица, които обичат лятото, игрите на село, колелета, люлки и т.н.:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails